In januari 2006 zetten meer dan 130.000 bezoekers samen met Natalia en The Pointer Sisters het Sportpaleis tien keer op z’n kop. In januari 2008 nodigt de Vlaamse souldiva en Vogue en Shaggy uit, voor wat nu al een felle strijd der seksen belooft te worden.Zet Natalia met een paar “straffe madammen” op een podium en de vonken spatten eraf. Kan het na “Natalia meets The Pointer Sisters” nog beter, nog straffer en nog sexier? Jawel! In januari 2008 zingt Natalia opnieuw met een stevige Amerikaanse damesgroep. En... ze nodigt ook een macho man uit, zodat de strijd der seksen in alle hevigheid op het podium kan losbarsten!

Natalia brengt begin april een nieuwe single uit, die meteen zal worden gevolgd door een nieuwe cd. Na stemproblemen bewees ze met haar gastoptredens tijdens “Clouseau - in ’t dubbel” dat ze er weer helemaal staat. Als vrouwelijke tegenhanger van Clouseau is ze, samen met Koen en Kris Wauters, de meest succesvolle Vlaamse artiest van de afgelopen jaren. Ook voor deze nieuwe “Natalia meets” zal ze het Sportpaleis weer avond na avond doen vollopen.

De powergirls van En Vogue maken al sinds 1990 steengoede muziek. Ze creëerden een nieuw geluid door r&b, hiphop, pop, rock, reggae, jazz en blues te mengen en zetten de toon met hun sexy videoclips. In de jaren negentig werden ze dan ook door tal van damesgroepen geïmiteerd. En Vogue spreekt met hits als “Hold On”, “My Lovin’ (Never Gonna Get It)”, “Free Your Mind”, “Whatta Man” en “Don’t Let Go (Love)” liefhebbers van alle muziekgenres aan. Ook Natalia is een grote fan. Nummers van En Vogue staan regelmatig op het programma van haar concerten.

De stoere New Yorkse Jamaicaan Shaggy - die dit voorjaar als dreamdate opduikt in het VT4-programma “Temptation Island” - is een macho van het allerbeste soort. “Mister Lover Lover” houdt van vrouwen en bezingt hen in aanstekelijke songs als “Oh Carolina”, “Boombastic”, “It Wasn’t Me”, “Angel”, “Hey Sexy Lady” en “Strength Of A Woman”. Shaggy laat muziekstijlen als pop, r&b, dancehall en reggae moeiteloos samenvloeien en haalt als podiumbeest met een ongelofelijk sex-appeal iedereen uit zijn stoel (de bezoek(st)ers van Night of the Proms 2004 spreken er nog altijd over). Zijn optredens bruisen van de energie, de erotiek stroomt van het podium en de dames in het publiek laten zich graag verleiden!

Met Natalia, En Vogue en Shaggy zijn alle ingrediënten aanwezig om ook van deze “Natalia meets” een spetterend, prikkelend en onvergetelijk evenement te maken. Natalia en haar genodigden zullen samen en apart eigen successen en hits van elkaar vertolken, in een bijzonder dynamische en energieke show. Het publiek krijgt een orgie vol muzikale hoogtepunten aangeboden, zal amper de tijd hebben om naar adem te happen en blijft ongetwijfeld nog heel lang nagenieten. Opgelet: deze show is absoluut te mijden voor wie ‘nieuwjaarsconcerten’ met Weense walsen associeert!

zaterdag 05 januari 2008 - 20:30, zondag 06 januari 2008 - 15:00 en vrijdag 11 januari 2008 - 20:30. Kaarten: 20 - 30 - 35 - 45€ TTS: 070/345.345.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: