Na een lange herstelperiode staat Natalia vanaf april 2007 weer op de planken. Begin dit jaar zegevierde ze nog in het Sportpaleis, samen met The Pointer Sisters. Stemproblemen legden haar daarna het zwijgen op. Het lange wachten van de vele fans wordt echter beloond: de Vlaamse diva maakt haar comeback op zaterdag 21 april in de Lotto Arena, de nieuwe zaal naast het Antwerps Sportpaleis.

Natalia zette 2006 swingend en bruisend in met Natalia meets The Pointer Sisters in het Sportpaleis. Ze maakte grote indruk naast haar Amerikaanse collega’s en slaagde erin het Sportpaleis 10 keer uit te verkopen. Niet minder dan 130.000 fans woonden dit onvergetelijke muziekevenement bij, een absoluut record voor een concertreeks rond een Vlaamse artieste die voor het eerst in eigen naam in deze zaal optrad.

De verwachtingen voor Natalia’s zomertour 2006 waren dan ook hooggespannen. Maar toen waren er opeens de stemproblemen, die langer duurden dan aanvankelijk gevreesd. De zomertour werd volledig afgelast en Natalia begon aan een langdurige revalidatie. Voor de fans was het wachten op de aankondiging van de comeback.

In oktober kwam het verlossende woord: Natalia mag weer voluit zingen! De zangeres staat voor een nieuw begin en wil haar vele geduldige fans belonen met een nieuw album, dat ze in april in de winkels wil krijgen. April is ook de maand waarin ze in topconditie wil terugkeren naar het podium. Op haar website www.nataliadruyts.be stonden al enkele concerten aangekondigd, maar waar ze op 21 april de aftrap zou geven van haar uitgebreide tournee, bleef een goedbewaard geheim.

We houden het publiek niet langer in spanning. De “kick-off” van haar nieuwe Summertour 2007 geeft Natalia in de Lotto Arena, de nieuwe zaal die momenteel wordt gebouwd naast het Sportpaleis en die begin maart de deuren opent. Het wordt een intiem premièreconcert voor 5.500 toeschouwers, met zitplaatsen op het middenplein. Snel wezen is dan ook de boodschap voor wie deze hergeboorte van een ster wil meemaken.

Première van Natalia’s nieuwe tournee; in de Lotto Arena op zaterdag 21 april om 20.00 uur. Kaartjes kosten 25, 30 en 35 euro (excl. servicekosten en vrij gebruik P+R, tram en bus) en kunnen worden besteld bij Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45) – www.teleticketservice.com of via www.sportpaleis.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: