De Amerikaanse rapper Nas komt naar Tilburg voor een exclusieve show in Nederland. De begenadigd rapper en tekstschrijver zal zijn grootste hits ten gehore brengen op woensdag 24 augustus. Tickets kosten €32,50- (excl. servicekosten) en zijn vanaf zaterdag 16 april 10.00 verkrijgbaar via 013.nl

Rapper Nasir bin Olu Dara Jones, oftewel Nas, debuteert in 1994 met het album ‘Illmatic’; tot op de dag van vandaag beschouwd als één van de beste hiphop-albums aller tijden. In Nederland komt het succes in 1996, wanneer hij samen met Lauryn Hill een enorme hit scoort met de single If I Ruled the World’. Daarna volgen hits als Hate Me Now’, Did You Ever Think’ en One Mic’. Met ‘Untitled’ komt Nas opnieuw ijzersterk voor de dag en ontvangt hiervoor een Grammy-nominatie voor Best Rap Album. Ook de daarop volgende samenwerking met reggae-ster Damian Marley blijft niet onopgemerkt.

In 2014 vierde Nas nog het 20-jarig bestaan van de tijdloze klassieker ‘Illmatic’ waarmee ook een nieuwe doelgroep nog eens werd geïntroduceerd in de wereld van Nas die gevuld is met briljante flows en lyrics. Op 24 augustus komt Nas voor een exclusieve show naar 013. Tickets voor Nas + Logic zijn vanaf zaterdag 16 april om 10.00 verkrijgbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Nas
Datum: 
Woensdag 24 augustus 2016
Locatie: 
013, Tilburg

Reservatie:

Meer over