Een compositie recht uit de ziel, een song die rust en troost wil bieden in deze verwarrende en gejaagde tijden. Wat opging voor Naima Joris’ debuut single ‘Bellybutton’ is ook een treffende omschrijving van de opvolger Soon. Maar ‘Soon’ is ook elegant, mysterieus en verleidelijk. Vier minuten ravissante pop noir met in de hoofdrol Naima’s trefzekere en pakkende stem.

Soon is een persoonlijk en beladen nummer vertelt Naima; “Toen mijn zus op haar sterfbed lag en de dokter nogal medisch uitlegde dat het haar laatste dagen waren moest ik het vertalen. Om de boodschap te verzachten besloot ik het concept tijd te relativeren. Daarboven duurt 30 jaar 5 minuten, dus wel zien elkaar straks. Soon, I will get there soon, and we’ll meet again.”

Recht uit de ziel, uit de intiemste krochten van haar hart, ‘Soon’ is intens en bloedmooi.

Beluister hier de nieuwe single: www.naimajoris.lnk.to/soon

Bio:

Naima Joris zong haar eerste nummers pas op haar 27ste en werd na verschillende samenwerkingen als backing vocalist bij o.a. Isbells en Raymond van het Groenewoud als gastzangeres gevraagd bij haar vader Chris Joris (begeleid door Sal Larocca en Free Desmyter) om haar stem verder te ontdekken als leadzangeres. In 2020 bracht ze haar eerste solo single ‘Bellybutton’ uit. Een eerste EP volgt later dit jaar.

16.01 – Live @ Brussels Jazz Festival ‘Streaming Edition’

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over