De rockband Nailpin is klaar om een vervolg te maken aan het succesvolle album ‘White lies & Butterflies’. Na een opvallende doortocht op Rock Werchter en met het succes van ‘Worn Out’ is men er eindelijk uit wat de 2de single zal worden uit het nieuwe album. De keuze is gevallen voor ‘What Are You Waiting For’. Het nummer is geschreven door de band zelf en het bevat opnieuw heel wat stevige rock-elementen. Het concept van de videoclip zal in tegenstelling tot ‘Worn Out’ er iets anders uitzien. Dit keer zal niet alleen de band een performance optreden brengen maar er duiken ook personages op binnen de clip. Het volledige concept van de ‘What Are You Waiting For’ videoclip wil Nailpin nog niet prijs geven maar de volgende dagen zal de band z’n tenten opslaan in den stripclub. Er komen dwergen en kettingzagen aan te pas en de rest zie je dan zodra het eindresultaat klaar is.

Ondertussen kan je stemmen voor Nailpin wat betreft de ‘TMF Awards’. De groep heeft een selectie voor o.a. ‘Beste Rock Nationaal’, ‘Beste Album Nationaal’, ‘Beste Video Nationaal’ en ‘Beste Live Nationaal’. Uiteraard wil Nailpin in zo veel mogelijk categorieën een selectie (nominatie) afdwingen. Meer informatie over de ‘TMF Awards’ kan je vinden via deze link:

http://awards.tmf.be/index.php?page=freevote

Agenda-gewijs staat Nailpin op zaterdag 19 augustus op de affiche van ‘Maanrock’ in Mechelen. Op 25 augustus kamperen ze op ‘Rock Eikerheide’ samen met Gorki.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: