Het gaat prima met de Belgische rockband Nailpin. De single ‘They don’t know’ blijft het bijzonder goed doen, deze week stijgt de groep naar # 2 in de tipparade, ze staan ook op # 12 in de Afrekening van Studio Brussel.

Morgen – vrijdag 16 februari – is Nailpin te gast in Ketnet ‘Shoot’. Heidi Lenaerts en Peter Pype maken zich al klaar om het muzikale geweld van Nailpin te trotseren. De groep brengt natuurlijk het nummer ‘They don’t know’ en ze hebben beloofd om de studio in vuur en vlam te zetten.

Voor Nailpin frontman Sean Dhondt zijn het drukke tijden. “Absoluut. Ik ben bezig met mijn eindwerk aan de muziekacademie in Nederland. Dat zijn zware studies en die vergen heel veel van mijn energie. Tussendoor zijn we met Nailpin ook al bezig aan onze 3de cd en die krijgt langzaam maar zeker vorm en inhoud”. Ondertussen blijft de buitenlandse interesse voor Nailpin bijzonder groot. Weldra trekt de groep naar Duitsland voor concerten met Dog Eat Dog.

Morgen is Nailpin dus te gast in Ketnet ‘Shoot’, vanaf 18.30 uur. Op de pagina’s van Ketnet kan je trouwens ook de akoestische versie van ‘What are you waiting for’ nog eens terugbekijken, eveneens een nummer van de Nailpin cd ‘White lies & butterflies.

Link Nailpin akoestisch 'What are you waiting for' op Ketnet

Videoclip They don't know

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: