Over 4 weken is het zo ver. Dan mag de populaire Belgische formatie Nailpin op Rock Werchter spelen. Nailpin opent de laatste concertdag van Rock Werchter – zondag 2 juli – om 16 hr met een sterke set op de mainstage van het festival.

Achter de schermen lopen de voorbereiding alvast optimaal. Nailpin-frontman Sean vertelt: “Voor Rock Werchter gaan we natuurlijk een tandje bijsteken. Als je ziet hoeveel volk naar het festival komt, dan moet je toch zorgen voor iets extra’s. Zenuwachtig zijn we nog niet maar net als kleine kinderen kijken we uit naar dit concert. Spelen op Werchter is toch wel de droom van elke band en muzikant. Dat blijft iets mytisch hebben. Uiteraard staat in onze setlist heel wat songs uit ‘White Lies & Butterflies’, onze nieuwe cd maar we spelen ook nummers uit ’12 To Go’, ons debuutalbum”.

Concertmatig staat Nailpin aanstaande zaterdag 10 juni op Purmerend (Nederland), 15 juni speelt Nailpin op het 3 FM festival ‘De ronde van Texel’ met o.a. Di-Rect en Brace. De single ‘Worn Out’ staat trouwens in Nederland op de officiële playlist van 3 FM.

meer info over nailpin op www.nailpin.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: