Dit weekend vond in het casino van Knokke de 9de editie van de Nacht van Exclusief plaats. Voor het eerst in de geschiedenis was de party niet 1 dag maar liefst 3 dagen lang. Gisterenavond was voor de Nacht van Exclusief de topavond. Vele 10-tallen mogelijk wel 100 bv’s kwamen een kijkje nemen en verzorgden ruimschoots het glimmer en glatter gehalte. De champagne vloeide rijkelijk ook bij onze aanwezig BV’s.

Mercedes verzorgde de show doormiddel van 4 exclusieve auto’s ten toon te stellen. De SL55 maar vooral de McClaren mochten er gerust wezen. Maar niet alleen auto’s stonden er. Er was ook een ingegraven zwembad en een luxe Jacuzzi aanwezig. De aanwezige bezoekers konden op een kleine indoor schaatspiste even afkoelen.

VT4 zorgde voor de ambiance door op let’s dance vloer demonstratie danslessen te geven en het publiek uitzinnig te laten meedoen.

Het absolute hoogtepunt van de avond was zonder meer de jurk van Ellen Petry. Ellen droeg een jurk van Nicky van Kets. Het was een exclusieve creatie omdat de jurk belegt was met ongeveer 18000 karaat diamanten. De jurk heeft een waarde van ongeveer 5 miljoen euro.

Anneleen (Katrijn uit Spring) zorgde voor een primeur en ging samen met ons voor het eerst in haar leven oesters eten. De eerste oester smaakte Anneleen duidelijk wel maar de 2de was er mogelijk toch wat veel aan voor haar.

Roel van der Stukken wist ons bijvoorbeeld ook te vertellen dat hij zeker en vast na het feestje een dafalgan nodig zou hebben want dat het laat zou worden was zeker en vast een feit. Niet alleen bij hem maar ook de vele andere BV’s droegen spontaniteit hoog in het vaandel en slaagde dan ook een praatje met vele gasten, en deze waren er zeker en vast. Er was niet minder dan zo’n 3500 man aanwezig gisterenavond.

Onze fotograaf Dimitri Vanlommel die gisteren aanwezig was tijdens deze exclusieve party en zorgde natuurlijk voor vele foto’s die je alleen bij ons kan bekijken dus kijk snel in het fotoalbum.
Onze partner TV-id zorgde intussen voor schitterende beelden en deze kan je bekijken op www.tv-id.be

Natuurlijk waren de vele BV’s bereid enkele vragen te beantwoorden en de komende weken mag je dan ook nog vele reacties verwachten van dit uniek spektakel.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: