Op het EK voetbal en in de Tour de France zagen we enkele top Belgen aan het werk, en zaterdag 30 juli zal dat op Suikerrock niet anders zijn!

De line-up van de Suikerrock zaterdag bevat de absolute top van Belgische internationals: Niet in het minst met dEUS die op Suikerrock hun enige Belgische rockconcert spelen. Maar ook met Balthazar die je één van de laatste keren live kan zien, voor ze een welverdiende sabbatical nemen.

Tel daarbij nog de nieuwe superster van de Nederlandstalige hip-hop, Tourist LeMC, en we hebben de perfecte ingrediënten voor een hattrick!

Girl power!

Naast de Belgische internationals bevat de line-up van de Suikerrock zaterdag ook heel wat vrouwen die hun mannetje kunnen staan. Girl power, niet in het minst met Alice Dutoit -alias Alice on the Roof- die na Wallonië nu ook Vlaanderen verovert. Onlangs gooide ze nog hoge ogen op Rock Werchter.

Ook Billie gaat het voor de wind. Hitsingles ‘Give me the knife’ en 'Caught by the tide' kenden we al, en daar mogen we inmiddels de EP 'Talking loud' bijtellen.

Noémie Wolfs is niet dé ex zangeres van Hooverphonic, en niet dé vriendin van Simon Cassier, maar een talentvolle artieste met een jonge gloednieuwe band en een zelfgeschreven album. De omschrijving 'openingsact' is in dat opzicht zelfs oneerbiedig te noemen!

Culinaire topspelers!

Ook op culinair gebied haalt Suikerrock enkele topspelers naar Tienen: Würst (het concept van Jeroen Meus) en Balls & Glory (het concept van Wim Ballieu) zullen aanwezig zijn op Suikerrock 2016!

Sinds de make-over in 2015 zet Suikerrock extra in op kwaliteitsfood. Würst en Balls & Glory passen perfect in dat plaatje. Geniet tijdens Suikerrock 2016 van overheerlijke Haute Dogs en balls op de Grote Markt van Tienen!

Feel the vibe, taste the sweetness!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
29-31 juli 2016
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over