Na een uitverkocht concert in 2021 keert 10CC in 2024 terug naar het Kursaal. Op donderdag 11 april staan Eric Stewart (zang en gitaar), Lol Creme (zang, gitaar en keyboard), Graham Gouldman (bas) en Kevin Godley (drums) op het podium van Kursaal Oostende.

10cc werd in 1972 in Manchester opgericht. Het oeuvre van de Britse rockband is indrukwekkend. ‘Dreadlock Holiday’, ‘The Things We Do For Love’, ‘Donna’ en ‘I’m Not in Love’: het zijn stuk voor stuk nummers die tot het collectieve geheugen van elke muziekliefhebber behoren. De band, die al sinds de jaren ’70 actief is, verkocht intussen meer dan dertig miljoen platen en is nog altijd straf bezig.

Graham Gouldman staat nog steeds aan het hoofd van de band en is ondertussen opgenomen in de Amerikaanse ‘Songwriters Hall of Fame’. Dat kan ook moeilijk anders, als je weet dat Gouldman verantwoordelijk is voor zowat alle grote classics van de band.

Mis deze buitengewone gelegenheid niet om 10CC live te zien optreden in Kursaal Oostende. Tickets voor dit exclusieve concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 10 november om 10.00 uur.

PRAKTISCH
10CC, The Ultimate Greatest Hits Tour
11 april 2024 - Kursaal Oostende
Tickets: € 55 - € 50 - € 45 - € 40 (incl.reservatiekosten)
Info & tickets: www.kursaaloostende.be/10cc

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over