Na de komst van Christine And The Queens zijn nu ook Rudimental, Whispering Sons Columbine, Vladimir Cauchemar, Sein, Clou en Nana Adjoa toegevoegd aan de affiche van het Brussels Summer Festival. De zeventiende editie vindt plaats van 14 tot 18 augustus.

De Britse band Rudimental maakte vorige maand een indrukwekkende comeback met Toast To Our Differences, een uitmuntende nieuwe cd die voluit op de dansvloer mikt. Het Londense drum and bass collectief toont zich op deze derde plaat van zijn meest optimistische kant, en krijgt daarbij de hulp van een all star cast met James Arthur, Jess Glynne en Macklemore als meest in het oog springende gasten. Wie zo’n complexloze partyplaat in de vingers heeft, verwelkomen we uiteraard maar wàt graag op het Brussels Summer Festival.

Ook bevestigd: Rock Rally-winnaars Whispering Sons, de band die eigenhandig post punk een nieuw élan heeft gegeven en onlangs met Image een met lof overladen debuutplaat uitbracht. De Limburgse groep heeft intussen al een flinke live-reputatie om op terug te vallen, en kon dus niet op onze podia ontbreken.

Eveneens van de partij : het coole hip-hopcollectief Columbine, het Parijse duo Sein, én de enigmatische dj/beat maker Vladimir Cauchemar. Da’s de nieuwste aanwinst op het gereputeerde Ed Banger-label, en de man achter ‘Malade’, de kakelverse single van Roméo Elvis. Met de Franse zangeres Clou en Nana Adjoa zijn er zoals de traditie van het BSF voorschrijft ook weer een paar mooie ontdekkingen te doen. Die laatste wordt getipt als één van de meest veelbelovende soulstemmen in Europa. Kortom: ontdek ze bij ons voor ze in het Sportpaleis staat.

Vergeet niet: Christine & The Queens gaf haar eerste Belgische concert op ons festival, lang voor ze een wereldster werd.

Al bevestigd :

  • 14/08 CHRISTINE AND THE QUEENS, EIFFEL, SEIN, COLLECTIF 13
  • 15/08 BOOBA, COLUMBINE, CABALLERO & JEANJASS, GRAND BLANC, NANA ADJOA
  • 16/08 GIORGIO MORODER, HOOVERPHONIC, MANIC STREET PREACHERS, WHISPERING SONS
  • 17/08 THE AVENER (dj set), VLADIMIR CAUCHEMAR, SUAREZ, CLOU
  • 18/08 RUDIMENTAL, MUSTII, BLANCHE, ALICE ET MOI

Pass 5 day (early bird) : 75€
Pass 1 day (early bird) : 35€

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Brussels Summer Festival
Datum: 
14 - 18 augustus 2019
Locatie: 
Brussel

Reservatie:

Meer over