Het hartverwarmende "Pauline & Paulette - een muzikale praline" speelt haar laatste tourvoorstellingen in Vlaanderen. Daarna is het uitkijken naar de langverwachte voorstelling op 8 april in het NTGent en de voorstellingenreeks in de Rode Zaal van het Fakkelteater te Antwerpen vanaf 2 april! 

Judas TheaterProducties, bekend van gerenommeerde musicalproducties als “The Last 5 Years”, “Je Anne”,  “Ganesha” en "Lelies" verraste vorig seizoen nog met de musicalcreatie “Josephine B.” met Leki in de hoofdrol. Amper een jaar later is er “Pauline & Paulette, een muzikale praline".  Het stuk werd gebaseerd op de gelijknamige film van Lieven Debrauwer en Jacques Boon. Regisseur Frank Van Laecke stond samen met Allard Blom in voor de theaterbewerking, het scenario en de teksten. Dirk Brossé componeerde de muziek voor dit muziektheater. Een vierkoppig orkest o.l.v. Pol Vanfleteren speelt elke voorstelling live de prachtige muziek die bij dit verhaal hoort. Sinds 30 januari tourt deze voorstelling door Vlaanderen. De 'muzikale praline' werd bijzonder goed onthaald door de pers en elke avond wordt de cast, dat zijn Liliane Dorekens, Erna Palsterman, Marilou Mermans, An Vanderstighelen, Charline Catrysse en Dirk Van Vaerenbergh, omarmd door een enthousiast publiek.  Maar aan alle mooie liedjes komt een eind. De tournee door Vlaanderen loopt zo stilaan op zijn laatste benen. Nog enkele haltes op de tourkalender en dan is er nog dat prachtige orgelpunt in Gent: spelen voor 'eigen' publiek in het NTG op 8 april.

Extra lang genieten van "Pauline & Paulette"

Alvast ook goed nieuws uit Antwerpen voor de cast én het theaterpubliek. Judast TheaterProducties verlengt de speelperiode tot en met 27 april in de Rode Zaal van het Fakkelteater. Ook al tourden ze reeds door Vlaanderen, er zijn toch nog veel mensen die een keertje willen genieten van "Pauline & Paulette" en rhun kaartjes boekten voor de voorstellingen in de Rode Zaal van het Fakkelteater. Vanaf  april tot en met 27 april kan men in de Rode Zaal van het Fakkelteater deze heerlijke muzikale praline degusteren. 

Het verhaal blijft een klassieker in het Vlaamse collectieve geheugen: Pauline is een 60-jarige met de geest van een 7-jarige. Ze woont haar hele leven lang in bij haar oudste zus Martha. Het verhaal neemt een dramatische wending op het moment dat Pauline het levenloze lichaam van Martha vindt in de rozentuin. Wie gaat er nu voor Pauline zorgen?

"Pauline & Paulette - een muzikale praline"  is op 8 april te zien in NTG Gent.  De productie eindigt in 'grandeur'  met een speelreeks in de Rode Zaal van het Fakkelteater te Antwerpen, van  2 april tot en met 27 april 2014. Alle ticketinfo vindt men op www.judastheaterproducties.be. 

Bovendien mocht deze productie rekenen op laaiend enthousiaste reacties in de pers. 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Pauline & Paulette
Datum: 
Vanaf 2 april 2014
Locatie: 
Fakkelteater, Antwerpen

Reservatie:

Meer over