Kinepolis brengt succesmusical op groot scherm

De musical ‘14-18’ vertelt een verhaal van vriendschap, liefde en de verwoestende werking van een oorlog op vrienden en geliefden. In april ging de musical in première in de Mechelse Nekkerhal en sindsdien barstte de populariteit van de Studio 100-musical uit zijn voegen. Na meerdere hernemingen en anderstalige versies tikt de musical af op meer dan 335 000 bezoekers. Zelfs het Belgisch koningspaar werd meegevoerd in het spectaculair drama. Nu gaat de musical nog een stap verder. Vanaf 26 november verovert de succesvolle Vlaamse musical ook Kinepolis!

Drie weken lang kan je de intensiteit van de musical meemaken op groot scherm. Alle Kinepoliszalen in Vlaanderen en Brussel laten je 14-18 (her)ontdekken tot in de kleinste details.

Het verhaal:

Onder de gemobiliseerde Belgische soldaten vinden we de boezemvrienden Jan, zijn jonge broer Kamiel, zijn bloedvriend Fons en macho avant la lettre Albert. Hoewel iedereen er aanvankelijk van overtuigd is dat de strijd kortstondig zal zijn, blijkt het conflict niet alleen veel langer te duren maar ook meedogenlozer te zijn dan ooit gedacht. De gruwel neemt toe. De oorlog eist meer en meer slachtoffers. Wat volgt is een heroïsche strijd om te overleven.

Praktische informatie:

Van 26 november tot en met 9 december in alle Vlaamse complexen en Brussel. Tickets kosten € 12. Meer informatie op www.kinepolis.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: