'Aida' - 'De Notenkraker' - 'Je m'appelle Jacques Brel' - 'Boléro'

Vorig theaterseizoen mocht Music Hall meer dan 25.000 mensen ontvangen in Vorst Nationaal, voor de verbluffende opvoeringen van de 'IXe Symfonie' van Beethoven, gebracht door Béjart Ballet Lausanne en Tokyo Ballet. Hiermee pikte Music Hall terug aan met de rijke en succesvolle traditie als producent van grootse en prestigieuze producties in Vorst. Dit seizoen zet Music Hall hoog in op Vorst Nationaal en pakt er zwaar uit met vier indrukwekkende, tot de verbeelding sprekende producties.

Bekijk HIER de trailer

In december 2017 krijgt het publiek in Vorst Nationaal niet enkel de majestueuze arenaversie van Franco Dragone's 'Aida' voorgeschoteld, maar kunnen jong en oud er ook gaan genieten van hét ultieme kerstverhaal en familiespektakel 'De Notenkraker', in een oogverblindende mise-en-scène van diezelfde wereldvermaarde Belgisch-Italiaanse spektakelregisseur. In mei 2018 is Vorst Nationaal dan weer het toneel voor twee fenomenale hommagevoorstellingen. Met het grootse multimediaspektakel 'Je m'appelle Jacques Brel', presenteert Music Hall veertig jaar na de dood van Brel, het ultieme muzikale eerbetoon aan de grootste chansonnier uit onze vaderlandse geschiedenis. Béjart Ballet Lausanne brengt op haar beurt met 'Boléro' op onnavolgbare wijze hulde aan Maurice Béjart, door in Vorst Nationaal niet enkel de beste en meest gekende choreografieën van haar oprichter en bezieler te dansen, maar als absolute apotheose ook de 'Boléro' van Ravel, in de originele choreografie van Béjart, op de planken te brengen. Dit alles, ondersteund door 20 extra dansers en het symfonisch orkest La Passione o.l.v. dirigent Paul Dinneweth, vormt een niet te missen Béjart-totaalspektakel!

Na het fenomenale succes met 4 uitverkochte voorstellingen van de 'IXe Symfonie' in Vorst Nationaal vorig seizoen, schakelen we dit seizoen bewust nog een tandje hoger in Vorst. Music Hall presenteert in seizoen '17/'18 met 'Aida', 'De Notenkraker', 'Je m'appelle Jacques Brel' en 'Boléro' een gevarieerd aanbod aan tot de verbeelding sprekende producties in Vorst Nationaal. Hiermee knopen we terug aan met onze mooie en succesvolle traditie als producent in deze fantastische zaal, die sinds 1996 eigendom is van Music Hall Group en die we destijds na aanzienlijke verbouwingen ook omtoverden tot een multifunctionele eventlocatie. Zo brachten we er in het verleden onder andere de arena opera's 'Nabucco', 'Carmen' en 'La Bohème', het grootse circusevent 'KDO' van Franco Dragone, arenaversies van de musicals 'Grease', 'Peter Pan' en 'Musicals in Concert', en meerdere rock- en popconcerten van onder andere Barry White en Diana Ross. De voorbije 2 jaar werden er opnieuw grote investeringen gedaan in het gebouw, die het niveau van comfort en veiligheid wederom aanzienlijk verhoogden en waardoor er geen betere zaal bestaat dan Vorst Nationaal wat gezelligheid, comfort, zichtlijnen, betrokkenheid, etc. betreft. Vorst Nationaal blijft hierdoor zijn legendarische status alle eer aandoen en dat zet Music Hall ertoe aan om meer events in deze mythische zaal te organiseren."
- Geert Allaert, CEO Music Hall -

'Aida' - December 2017
Music Hall presenteert Verdi’s meesterwerk in een grootse regie van Franco Dragone. 'Aida' is zowel een hartverscheurende liefdesgeschiedenis als een episch drama. Een live symfonisch orkest, de krachtige solisten en koren, en een regie van Franco Dragone, vormen een niet te missen opera. Beleef een intense ervaring dankzij het gecombineerde genie van Franco Dragone en Giuseppe Verdi in een gloednieuwe arenaproductie.

Meer info & tickets: www.musichall.be

'De Notenkraker' - December 2017
125 jaar na de allereerste voorstelling van 'De Notenkraker', toveren Music Hall en Franco Dragone dit ultieme kerstverhaal om tot een ongeëvenaard familiespektakel. Met het gezamenlijke talent van topchoreograaf Giuliano Peparini, nieuwe arrangementen van Matt Dunkley gebracht door een live symfonisch orkest, wordt het klassiek eindejaarsballet respectvol nieuw leven ingblazen en als familiespektakel in Vorst Nationaal gepresenteerd tussen kerst en nieuw. Vernieuwend in beeldvorming, maar wel met het volle respect voor de prachtige muziek van Tchaikovsky.

Meer info & tickets: www.musichall.be

'Je m'appelle Jacques Brel' - Mei 2018
Op 9 oktober 1978 overleed de, zoals hij zichzelf noemde, ‘Franstalige Vlaming’ Jacques Brel aan de gevolgen van longkanker. Veertig jaar na zijn dood brengen Music Hall, gelauwerd Brel-vertolker Filip Jordens en regisseur Dirk Decloedt met 'Je m’appelle Jacques Brel' gepast hulde aan de legendarische en uiterst begenadigde chansonnier, componist en tekstschrijver. Dit indrukwekkende muzikale eerbetoon wordt nog eens kracht bijgezet, door de prachtige authentieke foto- en videobeelden van Jacques Brel en het Brussels Philharmonic Orchestra, onder leiding van dirigent David Navarro Turres.

Meer info & tickets: www.musichall.be

'Boléro' - Mei 2018
Music Hall en Béjart Ballet Lausanne eren de wereldbefaamde choreograaf Maurice Béjart met een ultieme hommage in Vorst Nationaal. Naar aanleiding van het overlijden van zijn leermeester tien jaar geleden, zijn eigen 10-jarig jubileum als artistiek leider van Béjart Ballet Lausanne en het 30-jarig bestaan van het gerenommeerde balletgezelschap, maakt Gil Roman voor Music Hall momenteel een gloednieuwe jubileumproductie die de beste choreografieën van Béjart bundelt. Als absolute apotheose brengt Béjart Ballet Lausanne in dit eerbetoon ook de Boléro van Maurice Ravel, in de originele choreografie van ‘hun’ Maurice.

Meer info & tickets: www.musichall.be

Voor tickets & meer info aangaande het volledige seizoensaanbod van Music Hall, surf naar www.musichall.be !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: