Met nog maar honderd dagen te gaan, heeft de organisatie van Lollapalooza Berlin haar laatste headliner bekendgemaakt. Het Grammy-winnende Britse trio Muse zal op de allereerste editie van Lollapalooza Berlin te zien zijn, wat 12 en 13 september op het Berlin Tempelhof vliegveld plaatsvindt.

De band is zondag 13 september op Mainstage 1 van het festival te zien. Met meer dan 17 miljoen verkochte platen en verscheidene awards, behoort Muse tot één van de meest succesvolle rockbands in de hedendaagse muziekwereld. Hiernaast staat de band ook bekend om hun spectaculaire live shows, wat de verwachtingen voor Lollapalooza Berlin er niet minder om maken. Muse zal naast hun bekende repertoire met nummers als “Uprising” en “Supermassive Black Hole” ook hun nieuwe album “Drones” ten gehore brengen. Het is tevens de laatste kans voor Muse-fans om de band dit jaar nog in Europa te kunnen zien.

Ook heeft de organisatie bekendgemaakt dat de oprichter van het festival, Perry Farrell, op de allereerste Europese Lollapalooza te zien is. Farrell, ook wel bekend als de zanger van Jane's Addiction, zal zaterdag 12 september op de Perry Stage draaien. Het elektronische muziekduo The 2 Bears en aanstormende acts Hayden James en Joywave ronden de line-up van Lollapalooza Berlin af.

Eerder werden al acts als The Stereophonics, Macklemore & Ryan Lewis, Bastille, Sam Smith, Fatboy Slim, Martin Garrix, FFS (Franz Ferdinand & Sparks) en Dog Blood (Skrillex & Boys Noize) aangekondigd.

Festivaltickets voor Lollapalooza Berlin kosten €119. In Nederland en België zijn informatie over en officiële tickets voor Lollapalooza Berlin te verkrijgen via Festival.Travel.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lollapalooza
Datum: 
12 & 13 september 2015
Locatie: 
Berlin Tempelhof
Meer over