Murdock trekt na Pukkelpop, Dour en het befaamde Rampage een gewaagde unieke muzikale planetaire link tussen Heavy Metal en Drum-‘n-Bass, met de release van een nieuwe single ‘Rock Hard’. ( Label Viper Records)

Hans Machiels aka Murdock, graaft voor deze productie, als kind van de jaren 80, naar zijn muzikale wortels in het MTV videoclip imperium, met groepen als Guns & Roses en Rage against The Machine.

De vonk van deze legendarische impressies slaat nu over in de symbiose van 2 genres. De samenwerking met de Antwerpse heavy metal groep Bark, staat voor een geslaagde integratie van de sound van de metalgitaar in Murdock’s werk.

Met de teaser waan je je in de heavy metal underground, de fans zullen even de wenkbrauwen fronsen (het is maar een voorproefje) om dan later in the real Murdock Paradise Music City te belanden voor een innoverend groot feestje!

https://www.facebook.com/Murdock.Radar/videos/237360580521836/

De single ‘Rock Hard’ knalt en doet opschrikken met heavy guitars na een intro van pure bescheiden drums, waarna Murdock genieus intervenieert en het tempo aan een meeslepend ritme opvoert. Pure klasse. Nog geen Scheldebrug in Antwerpen, maar wel ééntje tussen heavy metal en Drum-‘n-Bass. Benieuwd wat Mister Rampage voor jou in petto heeft? Of met de woorden van MC Mota op Rampage 2018: “Is dit één van de beste momenten in je leven?”

U komt dan toch ook naar Rampage 2019 in & outdoor, om volmondig ‘YES’ te screamen!?

  • 29-30/3 THE BIGGEST DRUMANDBASS & DUBSTEP PARTY IN THE WORLD
  • 26-28/7 QUITE POSSIBLY THE BIGGEST DRUM & BASS AND DUBSTEP SUMMER FESTIVAL IN THE WORLD!

www.rampage.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: