MTV Nederland biedt de komende weken speciale MTV Unplugged at Home edities aan met artiesten als Yungblud, Alessia Cara, Ava Max, CNCO en Bazzi. Fans kunnen zo genieten van een unieke front row experience van hun favoriete artiesten. Het internationale jongerenmerk wil hiermee laten zien hoe mensen verbonden kunnen blijven door de kracht van muziek en entertainment vanuit het comfort en de veilige omgeving van hun eigen huis.
MTV Unplugged at Home is onderdeel van #AloneTogether, een wereldwijde sociale en talentgestuurde campagne die de doelgroep wijst op het belang van social distancing en op deze manier eenheid stimuleert door middel van amusement.
MTV Nederland heeft een speciale selectie gemaakt van de MTV Unplugged at Home sessies. Deze zijn iedere zaterdag te zien via YouTube en Instagram. Vorige week ging reeds de sessie met JoJo live. De komende weken kan je nog genieten van Yungblud, Alessia Cara, Ava Max, CNCO en Bazzi. Daarnaast is een deel van de optredens de komende tijd te zien via de tv-zender.
Het volledige aanbod van MTV Unplugged at Home is te zien via de internationale online platformen van MTV.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over