MTV heeft vandaag onthuld dat de wereldwijde reeks All Star Shore het officiële JERZDAY-debuut maakt op maandag 25 september om 23.00 uur op MTV. All Star Shore wordt ook internationaal uitgezonden op MTV in meer dan 40 landen en is vanaf maandag 25 september te streamen in alle internationale markten van Paramount+, met uitzondering van Zuid-Korea.

De wereld serie ingesproken door Nicole "Snooki" Polizzi van Jersey Shore Family Vacation, bestaat uit 12 realitysterren uit een aantal van de meest iconische tv-series - Jersey Shore, Geordie Shore, Germany Shore, Acapulco Shore, Rio Shore, F Boy Island en Too Hot To Handle. Als ze samenkomen voor een epische vakantie in het ultieme strandhuis op een eiland voor de kust van Cartagena, Colombia. Om het uit te vechten in een aantal epische uitdagingen in partystijl voor een kans op $ 150.000 en wereldwijde opscheprechten.

Ontmoet de deelnemers van All Star Shore:

 • Chantelle Connelly - Geordie Shore - De baddest chick van Geordie Shore komt het huis binnen met maar één doel - het geld winnen voor haar zoontje. Ze pikt niemands drama en is nooit bang om te zeggen waar het op staat, wat haar regelmatig in de problemen brengt, zelfs als dat betekent dat ze hierdoor vijanden maakt
 • Chase Demoor - Too Hot To Handle - Als professioneel atleet draait alles bij Chase om winnen. Verliezen doet hem dan ook meer pijn dan winnen en iedereen in het huis kan dat zien. Kan dit hem naar de finish brengen of stort hij in voordat hij de kans krijgt?
 • Fabio De Pasqual - Germany Shore - De eerste vertegenwoordiger van Germany Shore is... een Italiaan! Fabio is een party boy die zijn hart op zijn mouw draagt. Hij kan explosief zijn, vooral als het op winnen aankomt, maar is de ultieme teamspeler. Als Fabio verliefd begint te worden in de villa, zal hij dan in staat zijn om zijn wil om te winnen onder controle te houden of zal het potentieel voor liefde hem uit het spel halen?
 • Gui Evaristo - Rio Shore - De snor die je van een kilometer afstand kunt zien! Gui brengt zijn leuke en feestelijke karakter van Rio Shore naar de villa. Hij is klaar om de harten van alle vrouwen te veroveren, maar zal hij zijn romances en het spel aankunnen of zullen zijn flirtende gewoonten een averechts effect hebben?
 • Hati Garderobe - Germany Shore - Hati betekent "hottie" en ze doet haar naam een eer. Ze is zelfverzekerd, schattig en competitief daarnaast is ze hier om haar haters te laten zien dat ze overal klaar voor is en zich uit de naad zal werken om te winnen. Ze heeft ook haar ogen gericht op een andere prijs toen ze de villa binnenkwam - liefde. Kan ze alles krijgen?
 • Isa Castro - Acapulco Shore - Isa is de koningin van het drama... en het feest! Of het nu gaat om tequila shots of een spelletje 'spin the bottle', Isa is altijd degene die het feest op gang brengt en als laatste naar bed gaat. Maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn voor Isa als het aankomt op de competitie en het winnen van $150.000.
 • Marnie Simpson - Geordie Shore - Moeder van twee kinderen, Marnie is vastgeroest in de mamamodus, ze is klaar om los te gaan om te laten zien dat moeders nog steeds kunnen feesten... en de strijd aan te kunnen gaan. Mensen onderschatten haar misschien als concurrentie en daar kickt ze op!
 • Melinda Melrose - Too Hot To Handle - Melinda gaat opgewonden, sexy en met veel pit haar eerste Shore House binnen. Ze houdt zich niet aan de regels en krijgt altijd wat ze wil, vooral als het op mannen aankomt. Wanneer de vonken overspringen in de villa, krijgt Melinda dan haar zin of eindigt ze met spijt in het verbanningsoord?
 • Patryk Spiker - Warsaw Shore - Spiker, of de "Koning van Polen", is een gecertificeerd feestbeest en laat de gezelligheid in de villa niet verpesten door saaie mensen. Hij zal een duik nemen in zijn blootje en de hele nacht dansen, maar als het tijd is om de strijd aan te gaan, brengt hij zijn "A game" mee. Vrienden maken en plezier hebben is onvermijdelijk, maar het draait allemaal om de "shmoney".
 • Tamaris Sepulveda - F Boy Island - Winnares van FBOY Island, Tamaris staat bekend om het bespelen van mannen en het verkiezen van geld boven liefde. Deze keer is ze van plan hetzelfde te doen aan de "Shore". Ze doet er alles aan om de geldprijs mee naar huis te nemen en is niet bang om haar manipulatievaardigheden te gebruiken om dat voor elkaar te krijgen. Maar zal de ultieme FGIRL haar gedrag veranderen als ze gevoelens krijgt voor iemand in het huis?
 • Vinny Guadagnino - Jersey Shore - Vinny komt dit seizoen naar Colombia om de 'Shore' te herveroveren. Wanneer TWEE vrouwen interesse beginnen te tonen in de "Keto Guido", kan Vinny het niet helpen dat zijn oog op een andere prijs valt - liefde! Kan Vinny zich blijven focussen op het spel, of wordt hij te veel afgeleid door zijn zoektocht naar "de ware"?
 • Xavier Ulibarri - Acapulco Shore - Laat je niet misleiden door Xavi's Britse accent, deze Acapulco Shore veteraan is geboren om mee te doen aan partygames en de levensstijl van de Shore te belichamen. Hij is dol op aandacht, zelfs als die komt van drama... die hij is begonnen! Xavi wil winnen, maar zal het opstoken van zijn shoremaatjes zijn kansen schaden?

All Star Shore wordt ook internationaal uitgezonden op MTV in meer dan 40 landen en kan vanaf maandag 25 september worden gestreamd in alle internationale markten van Paramount+, behalve Zuid-Korea.

Volg All Star Shore op Instagram en TikTok voor meer informatie en praat mee met #AllStarShore.

All Star Shore wordt geproduceerd door John Varela voor MTV Entertainment Studios in samenwerking met TeleColombia International Studios. Matt Apps, Antonia Mattia en SallyAnn Salsano zijn de uitvoerende producenten. Matthew Parillo en Amy Starr hebben de leiding over de productie voor MTV Entertainment Studios.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over