Wat is de link tussen 's werelds bekendste festival en het grootste scherm van Europa? Aangezien de 16e editie dit jaar niet fysiek kan plaatsvinden, is Tomorrowland digitaal te beleven bij Movie Drive. Iedereen die zin heeft in een feestje - vanuit de auto of ligzetel en op veilige afstand van elkaar - kan op 25 juli terecht op de site van Tour&Taxis voor deze wereldpremière, Tomorrowland live op het enorme LED-scherm.

Tomorrowland: een totaalbeleving waar een magische locatie en de meest spectaculaire sounds elkaar ontmoeten; een way of life in het teken van elektronische muziek, uitgegroeid tot het belangrijkste elektrofestival ter wereld. Elk jaar in juli wordt Tomorrowland het Walhallah van elektronische muziek voor de meest enthousiaste feestvierders en de bekendste DJ’s vanuit de hele wereld. Dit jaar zullen de beats van Tomorrowland live te volgen zijn in Brussel dankzij Movie Drive.

Wegens de coronacrisis zijn alle zomerfestivals in België geannuleerd, en dat geldt dus ook voor Tomorrowland. De organisatoren hebben al hun motivatie en creativiteit gebundeld om de 16e editie van het festival helemaal virtueel te kunnen aanbieden. Dit technologisch en futuristisch hoogstandje sluit perfect aan bij de missie van Movie Drive en het festival zal dit jaar dan ook uitzonderlijk live te beleven zijn vanuit onze hoofdstad, vuurwerk, fire jets en andere special effects inbegrepen!

Tomorrowland Around the World katapulteert de bezoekers naar een magische fantasiewereld waar de grootste DJ’s een weekend lang koning zijn. Paul Kalkbrenner, Steve Aoki, Dixon of Adam Beyer prijken alvast op de spectaculaire line-up… Tomorrowland Around the World, een primeur in 2.0, kan je op 25 juli beleven op het grootste scherm van Europa, op de site van Tour&Taxis.

De organisatie staat er garant voor dat alle veiligheidsvoorschriften worden gerespecteerd. Het aantal bezoekers is dan ook beperkt. Snel reserveren is dus aangeraden als je Tomorrowland dit jaar exclusief in Brussel wil meemaken.

Programma

  • 12h: De deuren gaan open met DJ-set
  • 16h: Start Tomorrowland

Prijs

  • 1 persoon te voet of met de fiets: 25,00 € per ticket
  • Combi - wagen met 2 volwassenen: 50,00 € per ticket
  • Combi - wagen met 3 volwassenen: 70 € per ticket
  • Combi - wagen met 4 volwassenen: 85 € per ticket

Meer info
https://www.facebook.com/events/881655642245126/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: