Het winnende ontwerp wordt in april tentoongesteld in Technopolis

Vandaag maakt Disney Channel Benelux bekend dat Mooimakers zich aansluit bij de Earth Day-campagne waarin we zoeken naar hét idee voor een apparaat dat opruimen leuk en handig maakt. Want zorg dragen voor de aarde, is zorgen voor de toekomst. En dat doen we onder andere door de aarde schoon te houden. Er werden de afgelopen weken al heel wat goede ideeën ingezonden voor het opruimapparaat, maar wie ook nog graag wil deelnemen kan dat nog steeds! Ontwerpen kunnen nog worden ingezonden tot en met 31 december 2021. Meedoen kan via de Disney Channel Earth Day-website: www.disneychannelearthday.be.

Om de toekomstige generaties actief te betrekken in het streven naar een schonere planeet roept Disney Channel alle Belgische en Nederlandse kinderen op om hét ultieme opruimapparaat te ontwerpen: een makkelijk mee te nemen apparaat dat vuil opraapt en recycleert. En omdat we geloven dat de hersenspinsels van kinderen ook daadwerkelijk waardevol zijn, wordt het winnende ontwerp ook echt tot leven gebracht door een kunstenaar.

Op zaterdag 26 maart wordt het opruimapparaat onthuld tijdens de grote "Lenteschoonmaak" georganiseerd door Mooimakers. Daarna zal hij tentoongesteld worden in Technopolis tijdens de paasvakantie. Daarbovenop zal er gedurende de hele maand april zowel op zender als op de Earth Day website heel wat content verschijnen om Earth Day verder onder de aandacht te brengen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over