Het weer is al wispelturig geweest de laatste weken, maar voor Live is Live volgend weekend ziet het er mooi uit. Zon, zomertemperaturen en geen regen. Ideaal festivalweer dus.

Het weer laat zich niet van de mooiste kant zien de laatste tijd, maar voor Live is Live ziet het er rooskleuriger uit. De weersvoorspellingen van het weekend 28-30 juni laten een stralende zon, temperaturen van rond 25°C en vooral géén regen zien. Het druilerige van de voorbije dagen zal dus plaats maken voor perfect festivalweer, en daar kijken we natuurlijk naar uit. Zoals weervrouw Jacotte Brokken het zegt: ‘we zitten gewoon in een fase!’ En die fase gaat snel voorbij, want vanaf volgende week is het zon-zon-zon.

De opbouw van Live is Live is inmiddels begonnen, en het terrein van Middenvijver, de parkings en de invalswegen liggen er goed bij. Alles verloopt er dus voorspoedig en we kunnen aftellen naar een topeditie met een steengoede line-up en zalig weer. Er worden alvast extra ijsjes besteld, de zonnecrème zal aanwezig zijn en die glimlach op je gezicht in de zon zal onbetaalbaar zijn. Laten we uitkijken naar een mooie derde editie van Live is Live! We hebben er veel zin in.

We zien je volgende week, in de zon, op Middenvijver!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over