Vlaamse tv-kijkers kunnen met de vakantiemaanden in aantocht ook op aanvraag de meest bekeken soap ter wereld bekijken. De Amerikaanse VIJFtv-serie Mooi en Meedogenloos is voortaan op elk moment van de dag digitaal beschikbaar, waardoor kijkers geen enkele uitzending van hun favoriete serie meer kunnen missen. Het is de allereerste keer dat een Amerikaanse soap in Vlaanderen soap on demand wordt uitgezonden. Kijkers kunnen via C-More zeven dagen terug in de tijd gaan om de gemiste afleveringen in te halen. Nergens anders ter wereld is Mooi en Meedogenloos op aanvraag beschikbaar.

Nergens anders ter wereld op aanvraag beschikbaar
"Mooi en Meedogenloos is en blijft de meest bekeken buitenlandse soap. Niet alleen in Vlaanderen, maar ook in de rest van de wereld", zegt VIJFtv-netmanager Lieve Vyverman. "Ook de hele zomer brengen we op VIJFtv elke weekdag weer een nieuwe aflevering, maar de digitale C-More-diensten komen tegemoet aan de vele vragen van VIJFtv-kijkers die tijdens hun vakantie enkele episodes misten. We zullen het digitale aanbod de komende maanden nog gevoelig uitbreiden, maar nu al pakken we met een primeur uit: geen enkele andere Amerikaanse soap kan in Vlaanderen op aanvraag bekeken worden, en dankzij de inspanningen en motivatie van het SBS-nieuwe mediateam is Mooi en Meedogenloos voor het eerst in de hele wereld via digitale televisie op aanvraag te bekijken."

Op dit moment voeren VT4 en VIJFtv onderhandelingen met verschillende buitenlandse studio’s. Het digitale merk van SBS Belgium zal binnenkort niet alleen de mogelijkheid bieden om programma’s te herbekijken of te genieten van de previews van bijvoorbeeld succesvolle reeksen als Temptation Island. Binnenkort kan er ook gebruik gemaakt worden van een pak nieuwe features, zoals behind the scenes-specials, extra beeldmateriaal en nieuwe reeksen. Alle afleveringen van Mooi en Meedogenloos zijn digitaal beschikbaar via C-More aan 0,5 euro.

Nieuw kleedje en zeven Emmy-nominaties
Mooi en Meedogenloos steekt sinds vorige week op VIJFtv in een volledig nieuw kleedje. Tijdens elke aflevering wordt voortaan ook een spelletje gespeeld. Met de vernieuwingen rond Mooi en Meedogenloos gaat VIJFtv in rechte lijn naar de viering van de twintig verjaardag van Mooi en Meedogenloos. Ook dit jaar organiseert Mooi en Meedogenloos een uniek evenement waarop fans uit de hele wereld samenkomen. Deze zomer vindt deze fandag plaats op zaterdag 25 augustus in het Sheraton Universal Hotel in Los Angeles. Omdat het een wel heel speciale editie is - Mooi en Meedogenloos bestaat 20 jaar - worden tal van activiteiten, veilingen en verrassingen georganiseerd.

Komende vrijdag, 15 juni, is Mooi en Meedogenloos liefst zeven keer genomineerd voor een Daytime Emmy Award. In het Kodak Theater in Los Angeles maakt de serie kans in de volgende categorieën:
- Beste dramaserie
- Beste scenario in een dramaserie
- Beste vormgeving en decor in een dramaserie
- Beste casting in een dramaserie
- Beste multicamera-gebruik in een dramaserie
- Beste make-up in een dramaserie
- Beste vrouwelijke bijrol in een dramaserie

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: