Week één van MOODS! zit er op! We kunnen terug kijken op geslaagde passages van o.a. Melanie De Biasio, Admiral Freebee, Blaudzun en Eduardo Guerrero Y Su Grupo Flamenco. Het fotoverslag van de eerste week van MOODS! vind je terug op moodsbrugge.be of op onze Facebookpagina!

Maar het is nog niet gedaan! Week twee zetten we meteen goed in met op vrijdag een gratis concert van C.W. Stoneking en André Brasseur. Op zaterdag zorgen Balkan Beat Box en Black Flower nog een laatste keer voor vuurwerk op de Brugse Burg.

Na het weekend trekken we opnieuw naar het sfeervolle binnenplein van het Belfort. Op dinsdag kan je daar grammy-winnares Corinne Bailey Rae aan het werk zien tijdens een soulfull én exclusief Belgisch zomerconcert. Op woensdag sluit de nieuwe IJslandse revelatie Ásgeir met z'n band op die locatie MOODS! 2017 in schoonheid af.

Voor beide concerten zijn momenteel nog tickets beschikbaar.

De concerten op het binnenplein van het Belfort gaan bij slecht weer (regen of wind) of slechte weersvoorspelling door in de Stadsschouwburg (Vlamingstraat 27 8000 Brugge). De exacte locatie wordt de dag van het concert rond de middag bekend gemaakt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over