Monument laat hun echte geluid horen op het derde album Hellhound

Monument is terug! Op 25 mei komt het derde studio album Hellhoundvan Monument uit. Het album bestaat uit 9 nieuwe nummers plus 3 bonus tracks. Dit pure Britse heavy-metal album zal ook verkrijgbaar zijn als een boxset versie met geel en oranje marbled dubbel vinyl in een gelimiteerde oplagen van 500 stuks.

Dubbele gitaarlijnen, harde bas geluiden, rammende drums en onophoudelijke hoge zang. Je hoort het in overvloed. Tekstueel haalt de band zijn inspiratie uit verschillende bronnen zoals de geschiedenis, mysterieuze zaken, het leven in Londen en persoonlijke relaties.

Tony Newton (Iron Maiden – The Book Of Souls: Love Chapter) heeft als producer van de band het echte geluid van de band voor het eerst weten vast te leggen en het klinkt ontzettend Brits. Het album is opgenomen in Barnyard Studio in Essex, UK en gemastered door Ade Emsley bij Table Of Tone Mastering. Het artwork voor Hellhound is ontworpen door de grafisch designer Stan-W Decker (Masterplan, Vanden Plas, Resurrection Kings, Stryper).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over