De Engelse zanger Monday Justice heeft z’n thuisbasis Londen voor enkele maanden verlaten. Monday Justice gaat zich vanuit ons land toeleggen op de lancering van z’n interationale carrière. Momenteel staat Monday Justice in de tipparade met z’n tweede single ‘I know’, een prachtige mid-tempo ballade die Monday geschreven heeft met de Belgische producer Patrick Hamilton.

Monday Justice zal je de volgende weken vaak zien opduiken in België: “Voor mij is het nu of nooit. Dankzij de mensen van ARS heb ik de kans gekregen om mijn debuut-cd ‘Not your average man’ uit te brengen in de Benelux en de rest van de wereld. Omdat er echt wel grote plannen zijn is het voor mij gemakkelijker om vanuit Brussel te werken dan vanuit Engeland. Het voortdurend op en af pendelen viel mij tegen en daarom heb ik besloten om mij gedurende minstens 3 maanden vanuit de Europese hoofdstad te laten werken”.

Normaliter verschijnt het album ‘Not your average man’ van Monday Justice in februari 2007 bij ons in de winkels. Als voorbode was er al de single ‘Losing my baby’ die het niet onaardig heeft gedaan. Monday Justice z’n huidige single ‘I know’ doet het trouwens goed in de Ultratip 20, het stijgt drie plaatsen naar # 15. Volgende week zal Monday Justice een promotour organiseren in België.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: