Tijd om uit te pakken met een klepper van formaat: Monday Justice. Hij werd geboren in Nigerië op 3 april 1973. Opgegroeid in het Engelse Manchester waar hij z'n MBA diploma wist te behalen aan de universiteit. Op z'n 15de voelde hij de muzikale kriebbel en dat resulteerde in menige songs en demo's. Monday Justice kwam - via z'n activiteiten bij de Europese Commissie - terecht in België. Hij zong bij Vaya Con Dios maar wou verder. Een ontmoeting met succesproducer Patrick Hamilton resulteerde in een langdurige samenwerking.

Vandaag is Monday Justice klaar om jullie z'n nieuwste single I know voor te stellen. De prachtige up-tempo ballade werd met de nodige zorg gemaakt. Singer-songwriter Monday Justice schreef het nummer samen met Patrick Hamilton. Herman Cambré (Clouseau), Vincent Pierins (Clouseau), Erik Melaerts, Frank Michiels, Nina Babet...het zijn maar een paar namen van de muzikanten die hebben meegewerkt aan I know.

Na het airplay succes van Losing my baby heeft ARS Entertainment een overeenkomst gesloten met dit sympathieke talent. Als eerste krijg je de single I know voorgeschoteld, volgend jaar krijg je het debuutalbum Not your average man voorgesteld.

Voor I know werden kosten nog moeite gespaard. Onder leiding van succesregisseur Peter Van Eyndt (Tommie Towers) trok Monday in juni van dit jaar naar Los Angles. Gedurende 2 dagen werd daar de clip ingeblikt en het resultaat is dan ook een Internationale video-clip.

Bij de opnames van de videoclip was ook platenbaas Daniel Glass aanwezig. De gewezen sterke man van Universal Music heeft tegenwoordig z'n eigen platenlabel en we kunnen jullie meegeven dat "Monday Justice getekend is voor gans de wereld behalve de Benelux!!!". Concreet wil deze platendeal zeggen dat Monday Justice z'n singles en album Not your average man zal uitkomen in Amerika, Engeland, Skandinavië kortom de ganse wereld. Een stevige opsteker voor Monday Justice én voor het ganse team achter de schermen. Vooral de Belgische muzikanten en producer Patrick Hamilton krijgen hier enorm veel erkenning mee.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: