Cafe Elckerlyc in Erpe-Mere was op 11 juni even het epicentrum van de vlaamse showbusiness. Modest Vermeulen (alter ego Kurt Defrancq) verzamelde er de nationale pers om Rosa Vermeulen te verrassen met haar 90ste verjaardag. Naast de feestelijke slingers, het zingen, heerlijk verjaardagsgebak en een bos met 90 rozen kreeg Rosa Vermeulen het allereerste ticket van haar eigen theatershow cadeau. Er werd meteen overgegaan tot de fotoshoot voor de affiche. ROSA & MODEST - 90 ROZEN VOOR ROSA is vanaf 8 mei 2020 te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen, natuurlijk "met talloze BV's en een bijzondere special guest". Ticket zijn beschikbaar op www.elckerlyc.be.

Wie op 11 juni te gast was in Café Elckerlyc in Erpe-Mere, kreeg een welgemeende, ietwat zenuwachtige welkom van Modest Vermeulen. De pers werd ingeschakeld om mee te helpen met ophangen van slingers en het repeteren van een verrassingslied voor Rosa Vermeulen. Zij kwam om 11 uur een aperitiefje drinken in haar stamcafé na haar kappersbeurt bij Coiffeur Suzette. Modest en de pers zetten een duidelijk ontroerde Rosa letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes voor haar 90ste verjaardag. Bovendien verraste Modest zijn moeder met een bijzonder cadeau. Vanaf 8 mei krijgt Rosa haar eigen theatershow met BV's "en hopelijk ook een echte showtrap" in Theater Elckerlyc te Antwerpen. De tickets zijn al te koop op www.elckerlyc.be; de affiche werd meteen ter plekke geshoot. Voor Rosa Vermeulen was het haar mooiste verjaardag ooit.

Inhoud - Rosa & Modest - 90 Rozen Voor Rosa

Ze zit in Benidorm, ze zou wegkwijnen in een rusthuis, ze zou al lang begraven zijn... Vele geruchten over Rosa Vermeulen doen de ronde. Gelukkig is geen van die roddels waar. De gewezen tv-ster Rosa woont nog altijd in Erpe-Mere en is alive and kicking! Meer zelfs, op haar negentigste plant dit kranig besje een ‘kombak’. 2020 wordt het jaar van Rosa met een wervelende theatershow. Is Modest erbij? Zal er een showtrap zijn? Is er koffie en cake? En wie zijn de BV’s? Een ding is zeker: de Rosa theatershow slaat iedereen van zijn rollator. Girl Power ver voorbij het brugpensioen. Want ‘evenzeer in de oude beken kan den boer nog paling kweken!’

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
90 rozen voor Rosa
Datum: 
Vanaf 8 mei 2020
Locatie: 
Theater Elckerlyc - Antwerpen

Reservatie:

Meer over