Gisterenmiddag vond in het Waasland Shopping Center de 2de dag van de preselecties van Model & Mannequin 2007 plaats. Model on stage organiseert deze wedstrijd intussen voor de 2 maal. Het is dan ook geen gewone Miss & Mister verkiezing maar een competitie voor mensen tussen de 16 en 30 jaar die graag een job of bijverdienste zoeken in de modewereld.

De 20 winnaars krijgen een heuse workshop nl. fotosessies in binnen- en buiten- land, opleiding catwalk, media-training, make-up les , enz… Voor het eerst gaan de kandidaten een week naar het buitenland om zich rustig te kunnen voorbereiden op de grote finale in Oktober.

Voor het zover is moesten de kandidaten wel door de preselecties geraken en gisteren kwamen meer 10tallen kandidaten opdagen in het Waasland shopping center. Voor de mensen die nog niet deelnamen en nog interesse hebben is er goed nieuws. Volgende week zaterdag vindt de laatste preselectie plaats in het Shopping Center zuid in Gent. Inschrijven kan nog steeds op www.mannequinenmodel.be of zelfs nog ter plaatse.

Foto’s preselecties 2de dag

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: