MNM in zee met radiostudenten van Vlaamse hogescholen

Radiozender MNM en vijf Vlaamse hogescholen slaan de handen in elkaar voor Rock ’n Roll Radio Highschool. Vijf weken lang beleven radiostudenten in de MNM-studio’s hun radiodoop. Onder andere dj’s Karolien Debecker en Bart De Raes staan de studenten bij met professionele hulp en advies.

MNM-nethoofd Rino Ver Eecke: “Deze samenwerking is zowel voor de studenten als voor onze dj’s heel leerrijk. We zijn blij dat we de radiomakers van morgen een unieke kans geven om leuke radio te maken en hen doen groeien dankzij de professionele hulp en feedback van onze ervaren MNM-dj’s. Ook voor ons zal het verfrissend zijn om ondergedompeld te worden in de creatieve ideeën en inzichten van jonge radiowolven. Ik ben alvast heel benieuwd welke programma’s ze ons zullen voorschotelen.”

De studenten volgen allemaal een radio-opleiding aan een van deze scholen: Artesis Plantijn Hogeschool (Antwerpen), Artevelde Hogeschool (Gent), Howest (Kortrijk), PXL (Hasselt) en RITS School of Arts (Brussel). Elke hogeschool presenteert drie dagen op rij, telkens van maandag tot en met woensdag van 22 uur tot middernacht.

De radiostudenten van Howest bijten van maandag 27 tot woensdag 29 januari de spits af. Zij presenteren drie dagen lang het paranormale radioprogramma Ghosthour. Een zelfverklaarde vampier komt langs in de studio en ook mentalist Jan Bardi is van de partij.

Rock ’n Roll Radio Highschool: vanaf 27 januari vijf weken lang van maandag tot en met woensdag van 22 uur tot middernacht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: