Dj’s Peter Van de Veire en Tom De Cock steken blokkende studenten hart onder de riem

Radiozender MNM organiseert in juni de tweede editie van Marathonradio om blokkende studenten ook dit jaar een hart onder de riem te steken tijdens de examenperiode. Dat maakten Peter Van de Veire en Tom De Cock vanmorgen bekend tijdens De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. De twee dj’s zullen elkaar tijdens de marathonuitzending elke 24 uur afwisselen.

Interactieve blokradio
“De ingrediënten van Marathonradio blijven dezelfde als vorig jaar,” legt Peter Van de Veire uit. “De interactie met onze studerende luisteraars staat de hele uitzending centraal. Iedereen die nood heeft aan ontspanning of energie en luisteraars met alle mogelijke studievragen en tips, kunnen terecht bij Tom en mezelf.” Ook Ruud van Thienen, die vorig jaar nog Peters vaste lijfarts was tijdens Marathonradio, is weer van de partij om studenten gezondheidstips te geven met betrekking tot voeding, nachtrust, beweging, etc.

Peter & Tom
Peter zal Marathonradio dit jaar dus niet alleen presenteren. Tom De Cock, bekend van de MNM-actie De Strafste School, zal Peter op tijd en stond afwisselen. Beide dj’s zullen afwisselend telkens 24 uur aan een stuk presenteren. Om te bewijzen dat Tom uit het goede hout is gesneden voor een actie als Marathonradio, zal de MNM-dj vanavond na de presentatie van Planeet De Cock de hele nacht door presenteren. Op donderdagmorgen om 6 uur wordt hij afgelost door Peter Van de Veire.

Langer dan 185 uur
Hoe lang en wanneer precies Tom & Peter Marathonradio zullen presenteren, maakt MNM binnenkort bekend. “Het zal in ieder geval veel langer zijn dan de 185 uur van vorig jaar”, aldus Tom De Cock. Het Guinness World Record voor “Longest Radio DJ Marathon” staat trouwens nog altijd officieel op naam van Peter Van de Veire.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: