Let's get digital: op zaterdag 27 mei, live vanuit de Budafabriek in Kortrijk

Op zaterdag 27 mei staat jongerenzender MNM helemaal in het teken van de digitale revolutie. Die dag organiseren Digital Belgium, Proximus, VRT en MNM samen Let's get digital, een exclusieve showcase van alles waar 'digitaal' voor staat.

Op zaterdag 27 mei worden er op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel digitale masterclasses georganiseerd. MNM (i.s.m. HOWEST, stad Kortrijk en Designregio Kortrijk) zendt als een octopus live uit vanuit de Budafabriek in Kortrijk. De digitale tentakels staan verspreid over workshops in heel Vlaanderen, van Kortrijk tot Genk. De luisteraar krijgt van 13.00 tot 19.00 uur een idee waar Digital Belgium voor staat en hoe jongeren hun digitale kansen optimaal kunnen grijpen.

Karolien Debecker (MNM-dj):

"De afgelopen week heb ik Belgische jongeren op bezoek gehad die apps ontwikkelden, een virtual reality-bedrijfje uit de grond hebben gestampt, zichzelf hebben leren coderen, enzovoort. Technologie is ontzettend cool! Als meisjes zouden geloven dat ze hier even goed in kunnen zijn als jongens, dan ziet de toekomst er pas echt goed uit."

Masterclasses in heel Vlaanderen

Let's get digital staat voor exclusieve, digitale workshops voor jongeren. Elke masterclass focust op een ander domein binnen de digitale wereld. Reporters brengen de dag zelf ook verslag uit vanop de verschillende locaties. Een overzicht van de locaties vind je hier:

Antwerpen

Brussel

Limburg

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

Let's get digital: op zaterdag 27 mei op MNM en via mnm.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over