Vanmorgen werden op jongerenzender MNM twee nieuwe radio-dj's voorgesteld die tijdens de zomermaanden hun eerste professionele radiostappen zullen zetten. Laura Govaerts uit Kapellen en Niels Van Duyse uit Sint-Gillis-Waas presenteren beurtelings op maandag, dinsdag en woensdag tussen 20 uur en middernacht in combinatie met andere MNM-dj’s.

Rino Ver Eecke, nethoofd MNM:

“Het is een jaarlijkse traditie bij MNM om nieuwe stemmen te lanceren tijdens de zomermaanden. Onze gesmaakte talentenprojecten Rock ’n Roll Radio High School en MNM Talentendagen leveren elk jaar een paar goede radiotalenten op. Na een intense opleiding door onze professionele dj’s mogen die jonge radiowolven zich dan tijdens de zomer uitleven en bewijzen. Ik kijk nu al uit naar hun eerste radiostappen bij MNM. Zo doen jonge talenten heel wat bruisende media-ervaring op bij de VRT.”

In het verleden zetten ook vaste dj's als Sen De Paepe, Julie Van den Steen, Dorianne Aussems en Aster Nzeyimana hun eerste radiostappen tijdens de zomermaanden. De nieuwe stemmen komen uit twee projecten: Rock ’n’ Roll Radio High School en de MNM Talentendagen.

OVER DE NIEUWE STEMMEN

  • Laura Govaerts
  • leeftijd: 23
  • afkomstig uit: Kapellen
  • “Ik vind het echt tof dat MNM de kans geeft aan nieuwkomers om tijdens de zomervakantie ervaring op te doen. Het is een kans die ik met beide handen grijp. Ik heb er ongelofelijk veel zin in!”

Niels Van Duyse

  • leeftijd: 25
  • afkomstig uit: Sint-Gillis-Waas
  • "Ik hoop dat de eerste keer radio maken op MNM een beetje zoals vliegen is. Veel kriebels bij het opstijgen. Hier en daar wat turbulentie tijdens de vlucht. Maar eens geland onmiddellijk de goesting hebben om het vliegtuig terug te nemen."

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over