Klokslag 13 uur op de priorij van Corsendonk, de kandidaten voor Miss Mol en Mister Kempen genieten van een heerlijke middagmaaltijd bereid door het keukenpersoneel van de priorij. Terwijl de Missen en de Misters hun honger stillen zijn de Teenagers volop in de weer om zich klaar te maken voor een namiddag vol spanning en avontuur. Ik ging met de Missen mee op reportage en onze namiddagindeling zag er als volgt uit:

Om half 2 begeven de Teenagers zich richting het hoogteparcours. De laatste grondige check-ups en de eerste Miss wordt de hoogte in gestuurd, goed beveiligd door twee van haar vriendinnen. De sfeer zat er goed in ! Vol humor en af en toe een bang gezicht brachten de Teenagers dit parcours tot een goed einde.
Een waterparcours mocht niet ontbreken op deze dag ! Met evenwichtsoefeningen en af en toe een leuke hindernis trachtten de meisjes zich naar het einde van het parcours te begeven. En volgens hen liefst zonder té nat te worden. Niet kon het uitgelaten worden dat enkele Teenagers eventjes gingen plonzen in het beekje waarboven het parcours was opgetrokken. Met natte broek en T-shirt begonnen zij weer met volle moed aan hun volgende en laatste opdracht.
Om te eindigen was er een zoektocht in "Den Ondergrond". Een ondergronds labyrint met minimale lichtinval. Zonder je zaklamp zag je er geen steek voor ogen. Hun doel: de verstopte tennisballetjes zoeken en terugbrengen naar de finish. Vol sfeer werd deze zoektocht beëindigt met het vinden van alle balletjes.

Nu nog enkel afwachten wie Miss Mol, Teenager en Mister Kempen wordt... De finale vind plaats op zondag 15 oktober. Stemmen kan je nog steeds op www.2400.be Stem snel want jouw stem telt !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: