Twee verkiezingen op FOX deze zaterdag. Vanaf 20:30 strijden de finalistes van Miss Belgium om het kroontje, aansluitend wordt de jonge charmante kardinaal Lenny Belardo (Jude Law) de eerste Amerikaanse paus in de geschiedenis in de avant-première van ‘The Young Pope’.

Schoon volk zaterdag op FOX! Om 20:30 volg je live de verkiezing van Miss Belgium vanuit het Plopsatheater in De Panne. Nadat de opvolgster van Romanie Schotte het kroontje in ontvangst neemt, zet een goddelijke Jude Law de mijter op in de avant-première van ‘The Young Pope’. Een smaakmaker in afwachting van de start van de veelgeprezen serie op 31 januari op FOX.

Trailer The Young Pope

Filmisch pareltje met scherpe dialogen

‘The Young Pope’ is een filmisch pareltje van de Oscar-bekroonde regisseur Paolo Sorrentino (La Grande Bellezza, Youth). Jude Law schittert als de mysterieuze en rebelse paus Pius XIII die geen boodschap heeft aan de gevestigde orde in het Vaticaan. Diane Keaton is Sister Mary, de non die hem opvoedde in een weeshuis en ook vandaag bijstaat om de politieke intriges en gekwetste ego’s het hoofd te bieden.

Dé kijktip voor zaterdag: 20:30 ‘Gala Miss Belgium’, aansluitend 22:45 ‘The Young Pope’ op FOX, Telenet 13, Orange 15, Proximus en Scarlet 192.

Vanaf 31 januari zie je ‘The Young Pope’ elke woensdag om 22:30 op FOX.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: