Met Marble SOunds en Mintzkov hebben ze zaterdag bij De Zwerver een mooie double-bill geprogrammeerd.

Met 'Sky Hits Ground' is MINTZKOV al toe aan zijn vierde langspeler. De winnaars van Humo's Rock Rally 2000 zaten voor het eerst zelf achter de knoppen tijdens de opnames en het resultaat is een intense luistertrip waar alle typische Mintzkov elementen in samenkomen.

Met 'Dear Me, Look Up' leverde Marble Sounds een sterke opvolger af voor hun geslaagde debuutalbum 'Nice Is Good'. De single 'Leave A Light On' leverde hen deze winter een dijk van een hit op en het nummer werd ook de onofficiële soundtrack van Music For Life genoemd.

Verse Vis levert voorprogramma

Dat de winnaar van de juryprijs van Verse Vis het hoofdpodium van Leffingeleuren mag openen is geen geheim. Ook voor de winnaar van de publieksprijs proberen we altijd een show te regelen.

Zo mag A Fish Called Louis  nu zaterdag de spits af bijten. Het viertal brengt een gevarieerde set vol mooie, melodieuze popsongs waar fans van Ben Howard onmiddellijk voor overstag moeten gaan. Speel je ook in een jonge West-Vlaamse band en wil je ook kans maken op een coole clubshow of een plaatsje op de affiche van Leffingeleuren schrijf je dan voor 7 maart in via vi.be! 

 

 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Mintzkov, Marble Sounds & A Fish Called Louis
Datum: 
Zaterdag 8 maart 2014
Locatie: 
De Zwerver, leffinge

Reservatie:

Meer over