Mintzkov is terug van nooit weggeweest, en vastberadener dan ooit. Ian Clement, de frontman van Wallace Vanborn verzorgt in zijn eentje het voorprogramma.

De winnaars van Humo’s Rock Rally 2000 hebben de laatste maanden niet stilgezeten. Er werd druk gesleuteld aan hun vierde plaat, de opvolger van 'Rising Sun, Setting Sun' (2010). De productie was in handen van de band zelf, en dat is heel duidelijk te horen. Het resultaat is onmiskenbaar Mintzkov, maar op vlak van sounds en songs werd nog een flinke stap vooruitgezet.

De plaat  wordt eind september gereleased. In afwachting dropt de band alvast deze nieuwe single in de ether. "Slow Motion, Full Ahead" is een trip die zich meteen in je brein nestelt, en bij elke luisterbeurt nog rijker wordt.

Mintzkov is terug van nooit weggeweest, en vastberadener dan ooit. Dat bewezen ze alvast op Pukkelpop. "De eerste die Mintzkov nog een belofte noemt, rijdt een jaar lang het gras van KV Mechelen af. Het bvba'tje van Philip Bosschaerts rockt verdorie als een in een strakke boxer gesnoerd stel flink ingedaalde kloten." (Humo)

Suport act: Ian Clement

Ian Clement kennen we niet enkel als soloartiest, maar ook als gezicht van Wallace Vanborn. Behalve een begenadigd frontman/zanger/gitarist, is Ian uiteraard ook een nogal geweldige songschrijver. Bij Wallace Vanborn verkoopt hij u spreekwoordelijke kopstoten, als Ian Clement legt hij eerder een koude hand in uw nek, zoals iemand het eens zo mooi kon verwoorden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Mintzkov
Datum: 
20 november 2013
Locatie: 
Het Depot, Leuven

Reservatie:

Meer over