Milo Meskens, laureaat van De Nieuwe Lichting 2015, kwam begin 2016 met debuutsingle ‘Here With Me’. Wat daarop volgde was een onvervalst succesverhaal: Studio Brussel bombardeerde de track tot Hotshot en een kleine maand later stond ‘Here With Me’ op nummer 1 in De Afrekening. Ook MNM en Q-Music sprongen op de kar en over heel Vlaanderen werd Milo’s eerste single een onverdeeld succes. Het nummer werd opgepikt in Nederland en over de rest van de wereld, en haalde airplay op meer dan 15 radio’s, verspreid over 10 verschillende landen!

Na het succes van ‘Here With Me’ focuste Milo zich het voorbije jaar met producer Jo Francken (Admiral Freebee, An Pierlé, Milow, en vele anderen) achter de schermen op nieuw materiaal.

Dat harde werk loont: exact één jaar na de toppositie in De Afrekening tekende hij gisteren een platencontract bij Universal Music Belgium. Milo had er het volgende over te zeggen:

“Keep posted for lots of things to come... I'd call this record deal quite the New Beginning for me!”

Milo Meskens’ debuutsingle en eerste samenwerking met Universal komt er al over enkele weken aan. Hou zeker zijn social media-kanalen in de gaten voor meer nieuws!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over