Gisteren werd bekend gemaakt dat Milo Meskens mag aantreden op het hoofdpodium van Pukkelpop. Op zaterdag 21 augustus zal hij er zijn tot op heden grootste show spelen!

Na de geslaagde rentree met single ‘Fool’, waarin Milo Meskens zich profileerde als volleerde gitaarvirtuoos naast zanger en schrijver van met goud en platina bekroonde oorwurmen (Here With Me, New Beginning, Ordinary,...), is er zijn tweede, catchy & melodieuze song ‘Daddy Issues’ die flink gesmaakt wordt door alle Vlaamse hitradio's.

Een paar weken terug trakteerde Milo zijn fans op een live sessie van Daddy Issues die hij opnam in de Gentse Minardschouwburg.

Vandaag verschijnt de remix van het nummer. Kid Noize is de man die 'Daddy Issues' onder handen neemt: een Belgische DJ, componist, muzikant en producer, die met zijn electrosynthpop reeds in het voorprogramma van o.a. Stromae, Faithless, Die Antwoord en The Prodigybelandde, mocht aantreden op Tomorrowland, de Brusselse Ancienne Belgique al twee keer uitverkocht en even vaak winnaar werd van de “D6Bel Hit van het jaar” (de tegenhanger van de MIA’s aan de overkant van de taalgrens). Zijn laatste single 'Blow It Up' was terecht één van de best gedraaide radionummers van 2020.

Luister naar 'Daddy Issues (Kid Noize Remix)'

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over