De Antwerpse rockgoden van Millionaire zijn herrezen! Samen met Delv!s en Jasper Erkens vullen ze het programma aan met namen als Richard Ashcroft, Bloc Party, Steve Aoki, Goose, Chase & Status DJ-set & Rage, White Lies, Flogging Molly, Crystal Fighters, Section Boyz en Tourist LeMC. Het festival vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 september in Stekene. Het festival is helemaal uitverkocht. Alle info op crammerock.be.

Na twaalf jaar windstilte liet Millionaire enkele maanden geleden weer van zich horen met ‘I’m Not Who You Think You Are’. "Sciencing", het nieuwe album dat verscheen in mei, klinkt als vanouds vuil, vet en groovy en bewijst dat de band rond Tim Vanhamel nog niets aan kracht heeft ingeboet. Champagne!

Delv!s aka Niels Delvaux zorgt op Crammerock voor een aanstekelijke dosis soul, jazz, disco en funk. Zijn ultrastrakke funkpop is zo briljant dat hij zonder moeite de ene oorwurm na de andere aflevert: ‘Come My Way’ en ‘Sunday Interlude’ zijn twee catchy radiohits. Hij komt mét een zeer straffe liveband op zaterdagmiddag.

Na zijn Altrego-periode is Jasper Erkens opnieuw actief onder eigen naam. De single ‘Nothing Could Stop Us’ is de voorloper van een nieuw album dat we in het najaar mogen verwachten. Een exclusief voorsmaakje serveert hij de Crammerock-bezoeker op vrijdagmiddag.

Alle tickets voor het festival zijn de deur uit. Nooit eerder was het festival 1 maand voor datum helemaal uitverkocht. De organisatie bereidt zich voor op de komst van 16.000 bezoekers per dag.

Opgelet! Koop geen tickets via veilingsites of tweedehandsticketsites. Tickets waarvan wordt vastgesteld dat deze opnieuw te koop worden aangeboden aan een exuberante prijs, zullen op de zwarte lijst terechtkomen en geven bijgevolg geen toegang tot het festival. Meer info vind je op de festivalwebsite. Crammerock is een tweedaags, complexloos muziekfestival tijdens het eerste weekend van september in Stekene, tussen Antwerpen en Gent. Jaarlijks passeren meer dan vijftig bands op de drie podia, die garant staan voor non-stop muziek uit alle genres. Dankzij een uitmuntend collectief aan vrijwilligers weet het festival zich te onderscheiden met lage ticketprijzen en een opvallend ongedwongen sfeer. De vorige editie klokte het festival af op 32.000 bezoekers. Door zijn impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken won het festival al verschillende awards.

Meer over Crammerock op crammerock.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: