Met de toevoeging van Slongs Dievanongs en DiMaro is de line-up van MilkFest in het Sportpaleis compleet. Regi Penxten, die zopas nog in de VS het feest deed ontploffen op TomorrowWorld, belooft een knallende party voor 23.000 dance-lustigen in de volledig vernieuwde concertzaal.

MilkFest brengt het beste van twee werelden bijeen. Het combineert een liveconcert van Milk Inc. én vrienden met party-optredens van verschillende dj’s. Op de gastenlijst staan niemand minder dan DJ Ward, Sem Thomasson, Peter Luts, Kraantje Pappie, Yves V, Nicolaz, Slongs Dievanongs en DiMaro. Samen met Milk Inc. houden zij het publiek vanaf 19.00 uur 7 uur lang non-stop aan het dansen.

MilkFest wordt een evenement ‘in the round’, met het podium in het midden van de zaal. Er zullen catwalks zijn en B stages, zodat de feestvierders overal vlakbij zijn om mee voor actie te zorgen! Met de speciale Milk Light-app worden zij zelfs onderdeel van de lichtshow. Deze smartphone app wordt tijdens MilkFest in avant-première gedemonstreerd en kan gratis gedownload worden. Dankzij deze app zullen de schermen van de toestellen op het aangeven van Regi allemaal tegelijk meedansen op het ritme van de muziek, wat een unieke lichtshow zal opleveren. De app verschijnt een week voor het event in de app store voor iOs en Android.

Voor Milk Inc. wordt MilkFest extra feestelijk. Want vandaag raakte bekend dat de groep met zijn recente single ‘Imagination’ voor de 30ste keer een top 10-hit in de charts scoort. Een absoluut record voor een Engelstalige band uit eigen land! Met zijn singles buiten Milk Inc. erbij geteld, komt Regi zelfs aan 39 top 10-hits. ‘Imagination’ is de derde single uit het album ‘Undercover’ dat in juni werd gereleased. Het album belandde meteen op 1 in de Ultratop.

In de kalender van het Sportpaleis is geen plaats meer voor een extra MilkFest. Wie nog geen kaarten in zijn bezit heeft, haast zich om te reserveren voor dit niet te missen feest!

MILKFEST op zaterdag 19 oktober om 19.00 uur in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets: 27,50, 32,50 en 37,50 euro (exclusief service- en portokosten en contributie vrij gebruik P+R, tram en bus) via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.), www.teleticketservice.com of www.sportpaleis.be 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
MilkFest
Datum: 
zaterdag 19 oktober
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over