Milk Inc - Don't Say Goodbye

Vandaag komt de gloednieuwe single “Don’t Say Goodbye” van Milk Inc. uit. Maandag 20 oktober is niet toevallig gekozen als release, net 1 dag nadat hun 28e (achtentwintig!) Sportpaleis concert normaal zou plaatsvinden. Het toepasselijk getitelde "Don't say goodbye " is voorlopig de laatste single van de meest succesvolle danceformatie in België.

Regi: "We nemen als Milk Inc. voor onbepaalde tijd een break”.

Linda: "Er gaat binnenkort zoveel in mijn leven veranderen. Eerst en vooral wil ik even genieten van het moederschap en dat nieuwe wezentje alle aandacht geven dat het verdient.”

Filip: "We vonden het daarom het uitgelezen moment om eens te herbronnen, en niet gewoon zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan."

Regi: "Eigenlijk hebben we nog nooit een pauze genomen, ongezien in de muziekwereld. Het zal de goesting om er terug te staan alleen maar aanwakkeren.”

Linda: “Ik ga niet stil blijven zitten hé, ik ga mij vooral focussen op gastoptredens die ik trouwens al geruime tijd doe.”

Regi: “Ja, we zetten de fles melk gewoon even in de koelkast. Het Regi verhaal loopt uiteraard verder met mijn festival tour in 2015, een nieuwe ‘Regi In The Mix- Ultimate” dit najaar en mijn solo album dat er begin 2015 ook aankomt.”

Filip: “Ik denk dat we met de single alles mooi samenvatten: we zeggen geen vaarwel, en als je naar de muziek luistert, hoor je dat we muzikaal klaar zijn om te evolueren."

Regi: "Ons meest ingetogen dance-nummer, maar toch met de typische melancholie. Ideaal voor de donkere herfstdagen die er nog aankomen.”

Luister hier naar de single.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: