Tien jaar Milk Inc. wordt vanavond niet alleen gevierd met een groots opgezet totaalspektakel in een tot de nok gevuld Sportpaleis; het feest zal blijven duren met de instant live-cd die van het optreden wordt gemaakt en na afloop van de show in de evenementenhal zelf wordt aangeboden.

PSE-Belgium, mede-organisator van het megaconcert Milk Inc. Supersized in het Sportpaleis, herhaalt de stunt van begin dit jaar bij de concerten van Natalia meets The Pointer Sisters: ook de fans van Milk Inc. zullen zaterdagavond een live-cd van het meegemaakte concert mee naar huis kunnen nemen. Het concert wordt opgenomen en meteen op cd geperst, zodat de bezoekers al op de terugrit dit muziekfeest kunnen herbeleven. Met een beetje geluk horen ze zichzelf op het schijfje met Linda en Regi meezingen.

Voor de realisatie van deze ‘officiële bootleg’ zet het “Mobile Sound Recording”-bedrijf Live is Life uit Betekom opnieuw de grote middelen in, zodat na de show 1.000 cd’s per halfuur gedupliceerd kunnen worden. Voor de mixage tekent Patrick Demoustier, die ook al tekende voor de live-cd’s van Natalia meets The Pointer Sisters en voor PSE-Belgium eveneens instaat voor de live-mixage van de Night of the Proms. De cd komt dit keer tot stand in samenwerking met EMI.

Meteen na het einde van het concert wordt de Supersized-cd in het Sportpaleis te koop aangeboden tegen € 23. Wie absoluut zeker wil zijn dat hij/zij niet naast dit collector’s item grijpt, kan het schijfje tot en met 31 oktober ook online bestellen via www.teleticketservice.com. Bestellen is nu al mogelijk.

De cd zal de mooiste momenten van het concert bevatten en circa 50 minuten duren. Bij de samenstelling wordt erover gewaakt dat de selectie representatief is voor de gehele show. Om praktische redenen start de productie ervan al van vóór de bisnummers worden gezongen. De cd komt niet in de handel.

Na de shows van Natalia meets The Pointer Sisters gingen er elke avond gemiddeld 1.800 cd’s over de toonbank. Verwacht wordt dat de belangstelling bij de fans van Milk Inc. minstens even groot zal zijn. Het wordt daarom misschien eventjes aanschuiven om een exemplaar op de kop te tikken, maar het wachten zal worden beloond met een fantastisch aandenken aan een onvergetelijk concert.

Milk Inc. Supersized vanavond in het Antwerps Sportpaleis is volledig uitverkocht. Instant live-cd van het concert op de avond zelf verkrijgbaar in de zaal à € 23 en tot en met 31 oktober online via www.teleticketservice.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: