Hét dance feest van dit najaar, MilkFest in het Sportpaleis op 19 oktober is nog maar 2 weken veraf. Maar het feest kan nu al starten. Met de recente single ‘Imagination’ scoort Milk Inc. voor de 30ste (inderdaad : dertigste) keer een top 10 hit in de charts. Een absoluut record voor een Engelstalige band uit eigen land! 

Het begon allemaal in 1999 met de single ‘In My Eyes’ en 14 jaar later blijft Milk Inc. de ene chart- en radiohit na de andere aan mekaar rijgen. ‘Imagination’ is de 3de single uit het album ‘Undercover’ dat in juni werd gereleased. “Dat is een record voor een Belgische artiest die niet in het Nederlands zingt”, zegt Sam Jaspers, directeur van Ultratop. “Met zijn singles buiten Milk Inc. erbij geteld, komt Regi zelfs aan 39 top 10-hits. Het absolute record staat nog steeds op naam van Will Tura. Tussen 1959 en 1995 haalde hij 47 keer de top 10.” 

Wijsheid komt misschien met de jaren, zo ook het succes van Milk Inc. Zo scoorden ze eerder dit jaar een top 20 hit in Frankrijk en belandde het ‘Undercover’ album meteen op de nummer 1 plek van de Ultratop Album charts bij de release in juni. 

MilkFest 

Regi, Linda en Filip brengen, geruggensteund door de beste muzikanten, voor het 8ste jaar op rij het beste van Milk Inc., live en in de onovertroffen Sportpaleis ambiance. Tegelijk verleggen zij de grenzen want MilkFest is een feest met ‘non-stop music’. Met o.a. DJ Ward en Sem Thomasson als opwarmers, Peter Luts en Kraantje Pappie als concertgasten en Yves V, diMaro en Nicolaz als afterparty masters. Zeg maar: het beste van een meerdaags festival samengebald op een paar uur tijd. 

Koop snel de allerlaatste tickets via http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/2013-2014/milkfest 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over