Regi, Linda en Filip van Milk Inc. zijn aan een tornadosnelheid door de hitparade aan het razen met hun nieuwe single ‘Sunrise’. Twee weken geleden stond Milk Inc. op # 1 in de Ultratip 20, vorige week kwam de groep binnen op # 7 en in z’n tweede week Ultratop 50 notering stijgt ‘Sunrise’ door naar # 3. Je kan ondertussen kennis maken met de videoclip van ‘Sunrise’. Milk Inc. nam een paar weken geleden in het Spaanse Alicante de videoclip op van ‘Sunrise’, samen met de Nederlandse regisseur Svenno Koemans. Vanaf volgende week kan je op de muziekzenders in Vlaanderen het resultaat van de prachtige ‘Sunrise’ videoclip bekijken. De tegenspeler van Linda in de video is Mick De Lint, zoon van de bekende Nederlandse acteur Derek De Lint én topmodel in New York.

Ook Internationaal gaat het hard voor Milk Inc. ‘Sunrise’ is deze week de hoogste nieuwe in de Nederlandse Top 40, goed voor # 15. Nederland gaat dus opnieuw plat voor Linda, Regi & Filip van Milk Inc. ‘Sunrise’ is één van de meest gedraaide nummers bij de toonaangevende Radio 538, de video zit in rotatie bij alle videozenders in Nederland. Milk Inc gaat ook terug voet aan grond zetten in Groot-Brittanië. 'Sunrise' komt uit bij All Around The World. Even terug in de tijd : op 25 mei 2002 bracht het kleine dancelabel All Around The world uit Noord-Engeland 'In My Eyes' uit. De week erop stond Milk Inc op 9 in de UK Top 40, wat een unicum was voor een Belgische groep. Meer dan 5 jaar later gaat All Around The World opnieuw in zee met oude bekenden Linda & Regi. Ondertussen is het label uit Blackburn tesamen met het Londense Ministry of Sound, het toonaangevende commerciële UK dancelabel geworden en ze hebben reeds vele UK top10's op hun actief staan. 'Sunrise' zal in het najaar van 2007 gereleased worden in de UK.

Wie Milk Inc. aan het werk wil zien, moet nu maandag 16 juli naar Blankenberge komen voor de opnames van ‘Tien om te zien’. Op 22 juli 2007 kan je Milk Inc. live gaan bekijken op de ‘Gentse Feesten’. Om 23 uur staat de groep op de affiche van dit gezellige muziekfestival.

Bekijk hier de nieuwe videoclip van Milk inc

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: