Dit jaar staat in het teken van de terugkeer van een van de meest gewaardeerde artiesten bij het Belgische publiek! Mika stelt zijn nieuwe single "Talk About You" officieel voor aan de fans. De single is niet alleen een voorloper van een nieuw album, maar vooral ook van een nieuwe internationale tour!

Zelfgeschreven en geproduceerd samen met Gregg Wells (Katy Perry, Pharrell Williams, Adele), zal de verfijnde popsingle een prachtige soundtrack vormen voor de mooie zomerdagen van 2015. In de aanloop naar de release van Mika's langverwachte vierde album, maakt hij alvast afspraak met zijn geliefde Belgische fans, op woensdag 23 september in Vorst Nationaal.

Nadat Mika in 2012 zijn laatste studio-album 'The Origin Of Love' uitbracht, werkte de zanger hard om zijn veel variatie in zijn werk te brengen en zo de banden met zijn Europese fans nog te versterken. Hij leverde belangrijke bijdragen voor Swatch en Valentino, was actief als jurylid in X Factor Italië en zetelde mee in The Voice Frankrijk. Tussendoor leverde het rastalent in juni vorig jaar nog een single af, "Boom Boom Boom", en bracht hij een compilatiealbum ('SongBook Vol.1' uit 2013) uit. Mika is uitgegroeid tot een multidisciplinair artiest met uitzonderlijke talenten en ruim tien miljoen wereldwijd verkochte albums. Hij verzamelde tal van onderscheidingen en werd voor meerdere van zijn tophits ("Grace Kelly", "Relax, Take it Easy", "Big Girl", "Elle Me Dit") bekroond met goud en platina in meer dan 32 verschillende landen. Ook online ging het de zanger stevig voor de wind met honderden miljoenen views op Youtube.

Als een echte superster keert Mika dus eindelijk terug naar ons land, na een intieme show in het Brusselse Koninklijk Circus in 2012. Op 23 september staat hij op de planken in Vorst Nationaal voor een kleurrijk concert boordevol vreugde en geluk. De voorverkoop start op donderdag 2 april om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Mika
Datum: 
Woensdag 23 september, 20u
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over