Mieke… dat ene woordje is genoeg om te weten over wie we het hebben. Na een moeilijke periode is het voor de zangeres eindelijk weer tijd voor feest want Mieke viert op 8 mei haar 65e verjaardag. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Er is een verjaardagsconcert gepland en er is een nieuwe single.

Mieke’s verjaardag zal op 11 juni gevierd worden met een concert in De Kaasboerin in Postel (met tal van gasten). Maar er is meer: na enkele duetsingles en het duettenalbum 'SAMEN' met zanger Bandit komt Mieke na lange tijd weer met een solosingle.

Het nummer 'LIEDJE VOOR JOU' is een eerbetoon aan Mieke's levenspartner Marc De Coen. Marc wist vorig jaar ternauwernood een coronabesmetting te overleven. Hij is jarenlang de stuwende kracht achter de carrière van Mieke geweest. Een taak die hij noodgedwongen moest neerleggen maar op een dag weer hoopt op te kunnen pakken.

Bart Herman heeft de liefde tussen deze twee bijzondere mensen op een bijzonder mooie manier weten te vertellen in de tekst van 'Liedje voor jou'. Koen Moeyaert tekende voor de pakkende muziek.

Hier kan je LIEDJE VOOR JOU bekijken én beluisteren

'LIEDJE VOOR JOU' is ode aan de liefde en het leven zelf in tijden van voor- en tegenspoed.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over