Mieke heeft het album gemaakt dat ze altijd al in zich droeg. Op het ritme van de wals zingt ze liedjes over liefde en het leven, klassiekers uit de countrymuziek, covers van Lulu en Bryan Adams maar ook nieuwe nummers die door een groep uitgelezen muzikanten met veel liefde en vakmanschap werden ingespeeld.

Voor het eerst heeft Mieke een groot deel van de teksten ook zelf geschreven. En kon ze zich een betere producer wensen dan Marc de Coen, haar eigen man en de drijvende kracht van het gelijknamige theaterbureau?

Mieke is nooit helemaal weggeweest. Vooral in Nederland lijkt het publiek na al die jaren nog altijd niet op haar uitgekeken en blijft ze een graag geziene gast op televisie en in het concertcircuit. Maar haar repertoire verdiende een upgrade. Er zijn al zo weinig goeie zangeressen in de lage landen, laten we die dan ook koesteren. Berk Music gelooft in het gerijpte talent van Mieke en ondersteunt de nieuwe plaat met professionele middelen.

Maar het zijn toch de liedjes die het ‘m zullen doen. Geen hoempapa en toch meezingmuziek. Geen schlagers en toch Nederlandstalig. Composities die Mieke op het lijf geschreven zijn, afgewisseld met sprankelend vertaalde covers. Als het Nederlandstalige lied dan toch een heropleving kent, laat Mieke daar dan een boegbeeld van zijn. Wat ze trouwens altijd geweest is.

Mieke was het voorbije jaar te gast in tal van Nederlandse en Vlaamse televisieprogramma’s : Tros op het plein, TV Oost mega piratenfeesten,TV Brabant, SBS-shownieuws, Tros Max & Katherine, TV oranje, VTM Splash, één De rode loper, één journaal, S-TV, ATV, RTV, …

En ook voor 2007 staan er al heel wat afspraken in haar agenda : Tros-omroep Max, TV Brabant, TV oranje, SBS, VTM Schlagerfestival, S-TV, RTV,…

Meer nieuws over mieke: www.miekesite.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: