Vanaf 14 juni na elke speeldag samen met hosts Sam Kerkhofs, Evert Winkelmans & Dennis Xhaët

De selectie van de Rode Duivels voor het Europees Kampioenschap is bekend. En ook de opstelling van GoPlay en Play4 voor het EK staat vast. Want wie voetbal zegt, zegt ook vaste waarde MIDMID. Vanaf vrijdag 14 juni staan podcastbroeders Sam Kerkhof, Evert Winkelmans en Dennis Xhaët weer klaar met sappige verhalen, kritische analyses en straffe voetbalweetjes in hun EK-podcast MIDMID MEISTER. Net als bij het WK zullen zij deze zomer elke speeldag terugkijken op de wedstrijden van de dag en vooruitblikken op de volgende affiches. En dat doen ze afwisselend met hun sidekicks, telkens aangevuld met twee bekende (voetbal)gasten zoals Pedro Elias, Robin Pront, Gilles De Coster, Wesley Sonck, Ward Kerremans, Mathieu Terryn en Frank Boeckx. MIDMID MEISTER is er elke speeldag live op GoPlay meteen na het laatste fluitsignaal. En vanaf 23u te bekijken op Play4.

Binnenkort strijden de beste Europese voetbalploegen opnieuw voor de eer, de glorie en de eeuwige roem in één van de belangrijkste voetbaltoernooien. Reden genoeg dus voor Sam, Evert en Dennis om samen met hun gasten en hun crew te kijken naar alle wedstrijden en kort na het laatste fluitsignaal meteen te volgen met een eigenzinnige analyse, live op Play4 en op GoPlay. Uiteraard zullen ook de prestaties en al het nieuws over de Rode Duivels een prominente plaats krijgen in de show.

Bekende (voetbal)gasten

Elke speeldag nodigen ze twee gasten uit. Ook nu weer zoeken ze een mix van voetbalkenners (spelers, coaches, ex-profs en analisten) en voetballiefhebbers. Onder anderen Pedro Elias, Robin Pront, Frank Raes, Angel Redondo, Frank Boeckx, Gilles De Coster, Thomas Huyghe, Carl Dirckxens, Wesley Sonck, Ward Kerremans, en Mathieu Terryn komen langs.

Sidekicks

De sidekicks zijn afwisselend Dennis Xhaët, Leroy Deltour van de KICK&RUSH-podcast en Birgit Aertgeerts, bekend van De Ideale Wereld. Wanneer Sam niet opgesteld kan worden, komt Dennis in de spits te staan als host.

MIDMID MEISTER

Elke dag live op GoPlay meteen na het laatste fluitsignaal eEn vanaf 23u te bekijken op Play4

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over