Jan Verheyen geeft de fakkel door als co-presentator van En nu serieus

Op zaterdag 12 januari begint acteur Michaël Pas aan de zijde van Christel Van Dyck aan een nieuw avontuur in zijn goedgevulde carrière. Vanaf dan presenteren ze samen En nu serieus, de grootse ontbijtshow van Radio 2. Filmmaker Jan Verheyen, die die taak vervulde sinds september 2012, draait binnenkort een nieuwe film.

In En Nu Serieus ontvangt Christel elke zaterdagochtend bekende en minder bekende, maar vooral razend interessante praatgasten. En Nu Serieus maakt tijd voor het échte verhaal en verrast met de mens achter de ster. Met een hang naar de waarheid, maar ook plaats voor gewone gevoelens en een verlichtende lach. Sinds september wordt de presentatrice geflankeerd door Jan Verheyen, maar hij begint binnenkort met het draaien van zijn nieuwe film, Het Vonnis. Met spijt in het hart neemt Jan deze week afscheid van de radio.

Filmmaker geeft fakkel door aan acteur
Vanaf zaterdag 12 januari wordt Jan vervangen door een andere klasbak uit de filmwereld. Hij is bekend van theater, heel wat televisiefilms en series. Zo speelde hij onder meer de sympathieke playboy in Team Spirit, de brutale macho in Code 37 en de slimme boerenjongen in Kulderzipken. Maar vanaf nu leren de luisteraars Michaël Pas ook kennen als radiomaker en als vroege vogel.

Michaël Pas: “Ik ben zelf al een paar keer te gast geweest in En Nu Serieus en werd daar telkens getroffen door de gezellige, ontspannen sfeer en tegelijk professionele manier van werken. Het is een grote eer en plezier om aan de andere kant van de microfoon te mogen plaatsnemen. En ik hoop alle gasten net zo’n warm welkom te geven als ik zelf op die zaterdagochtenden kreeg.”

Jan Verheyen neemt op zaterdag 5 januari afscheid van Christel en En nu serieus. Hij is zeer enthousiast over zijn opvolger: “Naast een zeer goede acteur is Michaël ook een warme, innemende, grappige én zelfrelativerende mens. En geloof me, voor een acteur is dat een zeldzame gave. (lacht) Christel en Michaël zijn een héél mooi duo, ik zie het zo voor mij.”
Op zondag 13 januari, een dag na zijn vuurdoop als radiopresentator, is Michaël Pas live te gast in A la prima bij Luc Verschueren.

En nu serieus, vanaf zaterdag 12 januari met Christel Van Dyck en Michaël Pas, van 8 tot 10 uur op Radio 2

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: