Vannacht sterft het kwaad!

HALLOWEEN KILLS is afkomstig van de makers van het wereldwijde fenomeen Halloween uit 2018 met de iconische Jamie Lee Curtis in de hoofdrol. Deze film bracht wereldwijd meer dan 250 miljoen dollar op. Ook vestigde deze Halloween een record voor het grootste openingsweekend ooit voor een horrorfilm met een vrouw in de hoofdrol. De Halloween-nacht waarin Michael Myers terugkeerde is nog niet voorbij.

HALLOWEEN KILLS begint enkele minuten nadat Laurie Strode (Curtis), haar dochter Karen (Judy Greer) en haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) het gemaskerde monster Michael Myers brandend in een kooi in Laurie’s kelder hebben achtergelaten. Laurie wordt met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Ze denkt eindelijk afgerekend te hebben met de gemaskerde seriemoordenaar die haar al haar leven lang achtervolgt.

Maar zodra Michael zich weet te bevrijden uit de val die Laurie voor hem gezet had, zet hij zijn rituele bloedbad voort. Terwijl Laurie tegen de pijn vecht en zichzelf voorbereidt om zich opnieuw tegen deze moordlustige maniak te verdedigen, spoort ze heel Haddonfield aan om het tegen dit onstuitbare monster op te nemen.

De drie Strode-dames voegen zich bij een groep overlevenden van Michaels eerste moordpartij, die besloten hebben het heft in eigen handen te nemen. Samen gaan zij proberen om voor eens en altijd met Michael af te rekenen.

Regisseur: David Gordon Green
Scenaristen: Scott Teems, Danny McBride en David Gordon Green
Gebaseerd op de personages van John Carpenter en Debra Hill
Producers: Malek Akkad, Jason Blum, Bill Block
Executive producers: John Carpenter, Jamie Lee Curtis, Danny McBride, David Gordon Green, Ryan Freimann
Cast: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Thomas Mann and Anthony Michael Hall

Release datum: 20 oktober 2021

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over